Letecká škola AeroPrague zve na Zimní školení pilotů. Absolvovat lze i online

13.03.2023

Letecká škola AeroPrague zve na Zimní školení pilotů. Absolvovat lze i online
Letecká škola AeroPrague zve na Zimní školení pilotů. Absolvovat lze i online (Zdroj: Aeroweb.cz)

Letecká škola AeroPrague zve všechny piloty na pravidelné Zimní školení pilotů pro sezónu 2023. Toto bezpečnostní neboli zimní školení musí absolvovat každý pilot jednou ročně před zahájením letové sezóny. Uskuteční se 16. března 2023, nebo lze absolovat i online.

Toto školení je povinné pro držitele pilotního průkazu, kteří chtějí i letos vykonávat práva velitele letadla. V AeroPrague jsou letos možné dvě varianty: školení lze absolvovat prezenčně i online kurzem a potřebný zápis v zápisníků letů absolvent získá na konci školení.

Školení prezenční formou

Školení proběhne v učebně školy v rozsahu zhruba dvou hodin. „Výhodou oproti online verzi je, že školení je provedeno interaktivní formou s instruktorem a tradičně se zde dozvíte i mnoho dalších informací. A pochopitelně, konečně máme možnost znovu se setkat osobně a probrat novinky a plány ve výcviku na následující sezonu. Samozřejmostí je občerstvení. Už se na vás těšíme,“ říká šéf letecké školy AeroPrague Martin Kuba s tím, že cena prezenčního kurzu je 1 250 Kč.

Online školení

Po absolvování online školení AeroPrague vystaví online certifikát o absolvovaném školení, který stačí pro prokázání, že uchazeč tento požadavek splnil. „Pokud budete požadovat zápis ve vašem zápisníků letů (logbooku), zašleme vám potvrzení k nalepení poštou na adresu uvedenou v objednávce. Toto školení je určeno jak pro klienty naší školy, tak pro všechny piloty, kteří chtějí školení absolvovat online," říká Martin Kuba z AeroPrague. Cena online kurzu je 980 Kč.

Obsah online kurzu Zimní školení pilotů 2023

  1. Novinky a změny pro rok 2023
  2. Praktické informace a důležité změny ve vzdušném prostoru ČR
  3. Rozbor leteckých nehod za rok 2022
  4. Na konci kurzu po obdržíte certifikát o absolvovaném testu a potvrzení do zápisníku letů.

Další informace a rezervační formulář

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář