Software pro letecké školy FLIGHT OPERATION SYSTEM má další verzi

15.01.2008

Řízení letecké školy, letového provozu letadel nebo jiné podnikání v oblasti letectví je náročnou činností. Mezi jinými je jedním ze zásadních problémů zpracování velkého množství informací, které se vztahují k letovému provozu.

Software pro letecké školy FLIGHT OPERATION SYSTEM má další verzi
Software pro letecké školy FLIGHT OPERATION SYSTEM má další verzi (Zdroj: Aeroweb.cz)

Všechny činnosti, počínaje plánováním letů, správou ekonomiky a řízením údržby letounů konče, vyžadují velké množství času. Software Flight Operation System 2008 byl vytvořen tak, aby pomohl leteckým školám a dalším leteckým operátorům efektivně tyto úkoly zvládnout.

Flight Operation System 2008 je komplexní informační systém, určený pro letecké školy, letecké kluby, FBO a leteckým operátorům. Flight Operation System 2008 je vyjímečný software z pohledu rozsahu funkčnosti a technologického řešení. Systém řeší oblasti evidence pilotů, rezervace letounů, řízení letového provozu, finance a ceny, evidence letového parku. Provozní prostředí systému je celosvětová síť Internet, Vaše provozní data Vám budou kdekoliv a kdykoliv k dispozici a s maximálním důrazem na bezpečnost. Flight Operation System 2008 je dostupný v anglickém, německém, francouzském, italském, španělském, českém jazyce.

Cena za roční provoz Flight Operation System 2008 je 5.000,- CZK za první letoun klienta a 2.500,- CZK za každý další letoun. Cena zahrnuje provoz systému a pravidelné aktualizace.
Ceny jsou uvedeny bez DPH.

Máte-li zájem o bližší informace, prosím, navštivte webové stránky http://cz.flightoperationsystem.com/.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář