Zahajte svůj výcvik ATPL u Flying Academy a získejte iPad zdarma

18.10.2012

Zahajte svůj výcvik ATPL u Flying Academy a získejte iPad zdarma
Zahajte svůj výcvik ATPL u Flying Academy a získejte iPad zdarma (Zdroj: Aeroweb.cz)

Letecká škola Flying Academy se rozhodla provést další významnou investici do přípravy budoucích obchodních a dopravních pilotů. Všichni účastníci výcviků budou vybaveni výcvikovou verzí elektronického informačního zařízení EFB. Studenti zahajující u naší společnosti výcvik 0-ATPL obdrží ke svému výcviku tablet iPad zdarma.

Výcvikové materiály jsou k dispozici všem účastníkům kurzů na serverech školy, odkud si je jednoduše stáhnou do svého zařízení. Od základních knih a příruček k letadlům až po kompletní studijní materiály pro teorii dopravního pilota (ATPL650)

„Naše škola průběžně sleduje novinky v letectví a je naším cílem připravit budoucí dopravní piloty pomocí nejnovějších metod výcviku. Tak jako významné aerolinky na trhu vybavují svoje posádky iPady, tak i my jsme dospěli k názoru, že v současné době je nutné všechny budoucí piloty seznamovat s těmito trendy od počátečních fází výcviku,“ řekl Radim Olbrecht, dopravní pilot a vedoucí výcviku Flying Academy.

Flying Academy věří, že iPad vybavený nejnovějšími výcvikovými pomůckami a materiály, je natolik užitečná věc, že se rozhodli ji rozšířit i mezi ostatní piloty všeobecného letectví.

Díky tomuto rozhodnutí mají i všichni nově příchozí studenti, kteří nastoupí pouze na výcvik soukromého pilota letounů PPL, možnost zakoupit iPad2 3G+WiFi s kompletním sortimentem materiálů pro daný kurz za zvýhodněnou cenu 5 400 Kč včetně DPH. Stejnou možnost nákupu zvýhodněného iPadu se studijními materiály mají i zájemci o výcvik IR. Nezapomnělo se ani na studenty teoretických kurzů. Proto i pro všechny nové studenty teorie (ATPL650) existuje možnost nákupu iPad2 WiFi za zvýhodněnou cenu 5 400 Kč.

Pro více informací neváhejte kontaktovat školu ZDE!

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář