Prodej ČSA by měl dostat na starost „rebel“ z ODS Fuksa

22.11.2012 2 příspěvky

Prodej ČSA by měl dostat na starost „rebel“ z ODS Fuksa
Prodej ČSA by měl dostat na starost „rebel“ z ODS Fuksa (Zdroj: Aeroweb.cz)

Do vedení Českého Aeroholdingu míří bývalý poslanec za ODS a ministr zemědělství Ivan Fuksa. Ve funkci vrchního ředitele by měl mít na starosti především aktuální otázku případné privatizace Českých Aerolinií, které se v Aeroholdingu sdružují s dalšími státními leteckými firmami. S informací přišel server Aktuálně.cz.

Ivan Fuksa patřil mezi několik poslanců ODS, kteří se nedávno postavili proti daňovému balíčku vlády ČR, pročež následně opustili Sněmovnu, aby balíček přes poslance prošel. Média poté začala spekulovat, co bylo poslancům ze strany vlády nabídnuto.

Český Aeroholding v minulém týdnu obeslal padesátku významných leteckých společností s nabídkou o zapojení se do případného jednání o prodeji ČSA. Začátkem prosince by měl být zveřejněn seznam dopravců, kteří na nabídku reagovali kladně.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

politici

22.11.2012 v 21:17 Martin

Už je to tu zase, dosazování politiků na vysoce postavená místa, to tu dlouho nebylo. Jen doufám že to nedopadne jako když Tvrdík přebral ČSA.

Odpovědět

Zase trafika pro "rebela" aby držel hubu !

24.11.2012 v 9:58 Dvouplošník

To už "vládě" nestačili předešlí "manažéři" Tvrdík,Lašák,Dvořák ,kteří dokonale ČSA vytunelovali? Největší podíl "práce" ovšem vykonal volejbalista Lašák. Prodal letadla,hangáry,budovy,nové cargo a ještě tvrdil ,že ČSA pozvedl....!

Odpovědět

Přidat komentář