AIP CZ, nová aplikace pro systém Android nyní s 50% slevou

10.03.2013 4 příspěvky

AIP CZ, nová aplikace pro systém Android nyní s 50% slevou
AIP CZ, nová aplikace pro systém Android nyní s 50% slevou (Zdroj: Aeroweb.cz)

Již dva dny je na online obchodě Google play dostupná aplikace AIP CZ pro mobilní zařízení se systémem Android. Jak již samotný název napovídá, umožňuje aplikace stahovat a zobrazovat aktuální informace o letištích z AIPu na vašem telefonu či tabletu, které jsou jinak dostupné pouze na stránkách Řízení letového provozu České republiky.

AIP CZ vám sníží "papírovou zátěž", jelikož si nemusíte před letem tisknout potřebné podklady, ale máte je vždy po ruce ve svém zařízení v té nejaktuálnější podobě. Cena produktu je shodná jako u aplikace pro zařízení značky Apple, o které jsme vás informovali ZDE. Do 15. března mohou však čtenáři Aerowebu využít exkluzivní 50% slevu!

 

Aplikaci AIP CZ můžete stáhnout zde!

Mohlo by vás zajímat

Témata

AIP Navigace


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

AIP

10.03.2013 v 14:00 Honza

Dobrý den. Rozhodně je to dobrá aplikace, chápu to jako první krok k dalším možnostem, jenž telefony nabízejí. Pro přípravu to bude výborné.Doporučuji. Honza

Odpovědět

Nemusít e si doklady před letem tisknout?

11.03.2013 v 10:50 Petr

To snad ne? Co budete dělat, když vám telefon klekne? Piloti používající iPADy taky nezahodili papíry, jen je schovali do tašky, ale nezmizely z kokpitu. Za letu je většinou slabý signál, takže přípravu stejně musíme dělat na zemi a nespoléhat na to, že někde před cílovým letištěm ulovíme jednu čárku a pak se tam v NOTAMU dočteme, že je letiště uzavřené. Aplikace zajisté dobrá, ale prosím o propadgandu, která nenavádí piloty k nerozvážnostem.

Odpovědět

Dobra prace

11.03.2013 v 18:21 JS

Petr zrejme nevyzkousel a nepochopil fungovani aplikace. Data se stahnou pri instalaci a k jejich pouzivani nepotrebujete byt on-line nebo mit mobilni signal. Osobne tuto aplikaci (pouzivam ipad) povazuji za velmi zdarily pocin, nejen kvuli udajum o letistich, ale predevsim diky jednoduchemu a okamzitemu pristupu k AIPu, kdykoliv a kdekoliv. Autorum preji mnoho zdaru a tesim se na pripadna dalsi vylepseni.

Odpovědět

to JS:

16.03.2013 v 19:07 Petr2

Myslím si, že pochopil. Papír se Vám nikdy nevypne. Tablet či mobil ano :) Toť asi hlavní myšlenka. Nicméně někomu stačí se na to podívat před letem, pokud neletí delší trasu. To beru jako plus.

Odpovědět

Přidat komentář