Další termín kurzu Jardy Slováčka je 15. května, volná místa!

29.04.2013

Další termín kurzu Jardy Slováčka je 15. května, volná místa!
Další termín kurzu Jardy Slováčka je 15. května, volná místa! (Zdroj: Aeroweb.cz)

Safety kurz Jardy Slováčka, který si klade za cíl efektivně připravit piloty UL a PPL bez přístrojové doložky na náhlé vlétnutí do podmínek IMC, se uskuteční v nejbližším termínu 15. května 2013, od 13 hodin. Na tento termín jsou stále volná místa.

Nejbližší volný termín: 15. května 2013, 13:00

V kurzu se vám během čtyř hodin zkušení instruktoři pokusí ukázat, jak si poradit v nepříjemné situaci, kdy se za letu dostanete do oblasti s velmi špatnou viditelností a váš život bude záviset pouze na přístrojovém vybavení vašeho letadla a především vašich schopnostech zachovat klid, ignorovat své smyslové pocity a věřit přístrojům.

Kurzem vás provede kapitán Jarda Slováček, bývalý pilot Airbusu A310 s tisícovkami hodin na několika dalších typech, spolu se svými kolegy z letecké školy Let’s Fly. Na plně pohyblivém letovém simulátoru v pražských Letňanech si pod jejich dohledem můžete zkusit „v klidu a pohodlí“, jak snadné je v podmínkách IMC, bez jakékoliv vizuální reference, ztratit hlavu, přehled o situaci a v krajním případě i vlastní život…

Za kurz zaplatíte celkem 3 000 Kč včetně DPH. Cena zahrnuje teoretickou část a hodinový pronájem simulátoru společně s instruktorem. V případě domluvených dvojic se doba strávená v simulátoru zdvojnásobuje a cena zůstává stejná (viz článek ZDE!).

Pro více informací o kurzu a přihlášení volejte:

Jarda Slováček
tel.: 724 672 116 nebo 734 280 889

Více informací o průběhu kurzu najdete ZDE!

Mohlo by vás zajímat

Témata

Zajímavosti


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář