Dnes začala výstava Aero Friedrichshafen 2013

23.04.2013

Dnes začala výstava Aero Friedrichshafen 2013
Dnes začala výstava Aero Friedrichshafen 2013 (Zdroj: Aeroweb.cz)

Snad nejvýznamnější letecká výstava zaměřená na general aviation dnes začala v německém Friedrichshafenu. Aero 2013 potrvá do 27. dubna a pro návštěvníky je připraveno dvanáct tematicky zaměřených pavilonů spolu s venkovní statickou ukázkou letecké techniky s více než 200 letadly. Vystavovat budou firmy z 33 zemí.

Třicet tři je zároveň počet českých firem, které se výstavy zúčastní a budou zde předvádět své výrobky. Ve Friedrichshafenu návštěvníci najdou česká ULL letadla i "dospělé" stroje, záchranné systémy, padáky nebo leteckou elektroniku.

Od světových výrobců se představí mimo jiné nedávno zalétaný Pipistrel Panthera nebo malý bizjet Eclipse 550. Mimo letecké techniky nabídne Aero 2013 i přes sto konferencí a diskuzí na zajímavá témata. Ve čtvrtek 25. dubna se například uskuteční fórum na téma elektricky poháněných letadel a konference o bezpilotních prostředcích.

Vstupné na akci vás vyjde na 15 euro na jeden den, pokud si pořídíte lístek online. Dvoudenní lístek vás vyjde na dvojnásobek. Otevírací doba výstaviště je každý den od 9 do 18 hodin kromě soboty, kdy akce končí o hodinu dříve. Oficiální stránky výstavy naleznete ZDE!

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář