AFC 2013: Přípravy na závod vrcholí, na TV přenos se chystá Fanda

04.06.2013

AFC 2013: Přípravy na závod vrcholí, na TV přenos se chystá Fanda
AFC 2013: Přípravy na závod vrcholí, na TV přenos se chystá Fanda (Zdroj: Aeroweb.cz)

Dvouhodinový přímý přenos sobotního závodu Hot Pepper‘s Aerobatic Freestyle Challenge 2013 zprostředkuje televizním divákům stanice Fanda, a to od 14 hodin. Přenos paralelně poběží i na stanici Nova Sport, takže bude distribuován nejen divákům v Čechách, ale i na Slovensku.

Stanice Fanda jako hlavní mediální partner závodu přinese přímý přenos největšího evropského závodu v letecké akrobacii podruhé v řadě. Po loňské premiéře se letos jedná od historicky druhý přímý přenos vysílaný v HD kvalitě na území České republiky.


Ruská pilotka Světlana Kapaninová na AFC 2012 / Foto Hphoto Stanislav Hemrle

Druhý ročník soutěže přivede do Prahy nejlepší piloty z České republiky, Ruska, Francie, Velké Británie, Polska a Maďarska, aby se v dvoukolovém závodě utkali o vítězství v jedinečné akrobatické soutěži. Profily všech pilotů jsme vám přinesli v samostatném článku ZDE!

Formát soutěže dělí závod na dvě části, z nichž první – akrobatická – obsahuje šest figur v jedné sestavě shodné pro všechny závodníky a druhá – freestyle – pak dává pilotům volné ruce v tom, co během vyhrazených 90 sekund na obloze předvedou.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář