Společnost F AIR rozšiřuje flotilu a otevírá pobočku v Praze-Letňanech

25.04.2014

Společnost F AIR rozšiřuje flotilu a otevírá pobočku v Praze-Letňanech
Společnost F AIR rozšiřuje flotilu a otevírá pobočku v Praze-Letňanech (Zdroj: Aeroweb.cz)

Společnost F AIR otevřela začátkem dubna 2014 svoji novou pobočku na letišti Praha Letňany. Z Letňan je nyní možné létat se společností F AIR všechny druhy výcviků na různých typech letadel. Pro výcvik ULL, kondiční či rekreační lety bude k dispozici ultralehký Tecnam P92 Echo (100 HP), dále pak letoun v kategorii VLA Tecnam P92 JS, používaný především pro výcvik PPL, a pochopitelně i sofistikovaný Piper 28 Warrior, umožňující výcvik IR včetně všech druhů přístrojových přiblížení. Rovněž pro zahraniční výlety a trénink letů do Alp je PA28 tou správnou volbou.


Foto Jan Drhlík

Vedoucím nové pražské pobočky se stal zkušený instruktor Václav Rejholec a za kvalitu výcviku přístrojového létání odpovídá Capt. Ing. Jaroslav Slováček, nestor československého letectví, jehož zápisník letů čítá desítky tisíc letových hodin a mnoho exotických destinací. Objednávky letů se provádějí standardně přes dispečink F AIR v Benešově. Malá vzdálenost hlavní základny v Benešově je zárukou, že letadlo bude v Letňanech vždy k dispozici. F AIR disponuje flotilou 30 letadel, která prochází neustálou obnovou.

Přijďte si zkusit nový Tecnam P2008

Právě v souvislosti s obnovou flotily proběhne dne 30. dubna na letišti v Benešově předvedení nového modelu letounu Tecnam P2008 JC. Těmito letouny nové generace letecká škola F AIR obměňuje flotilu používanou pro základní výcvik. Ke konci dubna bude mít F AIR v provozování již čtyři kusy těchto supermoderních letounů. Jedinečné konstrukce trupu z karbonových vláken a celokovového křídla a moderní avionika Garmin G3X ohromí svými funkcemi i dopravního pilota.


Foto Jan Drhlík

Součástí této prezentace budou také předváděcí lety, které je nutné si předem rezervovat.

Cena za předváděcí let (15 minut): 1 200 Kč 800 Kč
Uvedená cena je vč. instruktora, všech poplatků a DPH.
Let zdarma při koupi minimálně 5 hodin na tomto letounu, podpisu smlouvy PPL nebo LAPL.

Kontakt:

F AIR, spol. s r. o.
Letiště Benešov
Nesvačily 126
257 51 Bystřice u Benešova

Tel.: +420 317 793 820
Tel.: +420 777 623 033
E-mail: f-air@f-air.cz
Web: www.f-air.cz

Mohlo by vás zajímat