iDNES.cz vydal reportážní e-knihu z cesty Jiřího Pruši po Kanárech

11.07.2014

iDNES.cz vydal reportážní e-knihu z cesty Jiřího Pruši po Kanárech
iDNES.cz vydal reportážní e-knihu z cesty Jiřího Pruši po Kanárech (Zdroj: Aeroweb.cz)
e-kniha Jiřího Pruši

Kanárské ostrovy a zpět
Nebe nad Evropou I.

Autor: Jiří Pruša
Nakladatelství: MAFRA
Rok vydání: 2014
Na výrobě spolupracovali:
Jožo Skácal, Jinřich Ilem
Cena: 99 Kč
Formáty: PDF, PDF pro čtečky

Pomalu doznívající zážitky z nedávno dokončené druhé etapy expedice Jiřího Pruši po evropských ostrovech opět ožívají v nově vydaném titulu Nebe nad Evropou I.: Kanárské ostrovy a zpět, která se vrací k první etapě z přelomu dubna a května. Formou e-knihy nabízí prožití letcových zážitků také skrze vaše čtečky, tablety či jiná elektronická zařízení.

Třináctidenní cesta Jiřího Pruši z Příbrami přes Středomoří až na Kanárské ostrovy a zase zpět přes Španělsko, Portugalsko a Francii (celkem 9 000 km letu) je popsána s reportážní přesností. Nechybí ani “palubní deník” složený ze SMS, které pilot zasílal z paluby letadla WT9 Dynamic přímo na iDNES.cz v průběhu letu.

Publikace je určena leteckým nadšencům, a to jak laikům, tak odborníkům. Počasí na přelomu letošního dubna a května zajistilo krásné fotografie z ptačí perspektivy. Cestou takto nasnímal celkem 17 evropských ostrovů (mezi nimi např Elba, Mallorka, Menorka, Fuerteventura a mnohé další). Čtenáři jistě ocení i četné fotografie paluby letadla.

Stejným způsobem bude v brzké době zpracována i druhá etapa, která zavedla na Jiřího Prušu nad ostrovy Severního moře. Stejně jako tu první jste ji mohli sledovat online také na Aerowebu, a to ve speciálu Evropské ostrovy.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář