Data pro mobilní aplikaci Databáze letišť připravena, vstupují v platnost

29.03.2018

Data pro mobilní aplikaci Databáze letišť připravena,  vstupují v platnost
Data pro mobilní aplikaci Databáze letišť připravena, vstupují v platnost (Zdroj: Aeroweb.cz)

V noci na dnešní den vstoupila v platnost nová Databáze letišť 2018 a nové letecké mapy. Všichni piloti, kteří si ji včas objednali prostřednictvím našeho předplatného nebo v rámci jejich členství v zájmových organizacích, by ji již měli mít spolehlivě doručenou.

Zároveň již od včerejšího večera najdete nová aktuální data pro naši mobilní aplikaci Databáze letišť připravená na našem datovém serveru a dostupná ke stažení přímo ve vaší aplikaci. Aktualizace je jednoduchá - probíhá přímo v aplikaci. Jen před provedením aktualizace doporučuji celou aplikaci smazat a znovu nainstalovat z AppStore aby se spolehlivě odmazala stará data. Pokud by se vám ve vaší apce (se staženými původními daty) nová aktualizace nezobrazovala jako dostupná ve Správci dat, pomůže opět smazání celé apky a nová instalace z AppStore. Tento krok nebude již nutný s novou verzí aplikace, ve které bude proces aktualizací zcela přepracován a významně zjednodušen. Nová verze aplikace by měla být dostupná snad do letošních prázdnin.

Aplikaci Databáze letišť najdete na AppStore pod vázvem "Databáze letišť" (přímý odkaz zde – klikněte na něj nejlépe přímo z vašeho tabletu/telefonu: https://itunes.apple.com/WebObjects/MZStore.woa/wa/viewSoftware?id=561712551&). Po spuštění apky zvolte "Správce dat" (po stisknutí "i" v kroužku na horní liště v pravé části) a stáhněte si data, která požadujete.

Databáze letišť 2018
Databáze letišť 2018

Databáze letišť i pro Nebeské Anděly

Díky Klubu Nebeských Andělů (NA) mají všichni členové (Nebeští Andělé) zajištěnu celoroční licenci na kompletní data z Databáze letišť v naší mobilní aplikaci zcela zdarma. Pro členy Klubu NA chystáme opětovné vystavení nových licencí a prodloužení stávajících licencí hned po Velikonocích - aktuálně v Klubu NA připravují databázi členů pro rozeslání aktivačních kódů (letos je všichni členové obdrží elektronicky emailem). A pokud členy klubu ještě nejste, můžete se zaregistrovat buď na stránkách Klubu NA https://www.na1220.cz/ nebo přímo na našich stránkách požádat o vystavení licence zdarma: http://www.aerobaze.cz/app/andele.

Aplikaci pro operační systém Android plánujeme spustit v průběhu roku 2018 (snad také do prázdnin), aktuálně se na vývoji nové aplikace intenzivně pracuje stejně jako na nové verzi apky pro Apple. Podrobnosti najdete na našich webových stránkách, jakmile bude aplikace hotova.

Přeji vám mnoho krásných leteckých zážitků s vaší Databází letišť!

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář