Bose představuje nová sluchátka ProFlight pro profesionální piloty

16.04.2018

Bose představuje nová sluchátka ProFlight pro profesionální piloty
Bose představuje nová sluchátka ProFlight pro profesionální piloty (Zdroj: Aeroweb.cz)

Bose, přední výrobce leteckých sluchátek, představuje nová pilotní sluchátka s aktivním tlumením hluku Bose ProFlight. Sluchátka ProFlight jsou navržena pro profesionální piloty. Jsou to nejmenší, nejtišší a nejpohodlnější pilotní sluchátka s aktivním potlačením hluku.

Letecká sluchátka Bose ProFlight Aviation
Letecká sluchátka Bose ProFlight Aviation / Foto Bose

Díky více než třiceti americkým patentům nabízí Bose ProFlight Headset lehkou a pohodlnou konstrukci do uší, tři úrovně aktivního rušení šumu dle volby uživatele a komunikační funkci Tap Control for Talk Through, která umožňuje pilotům slyšet kohokoliv v letadle, kdo není připojen do interkomu, aniž byste museli sejmout sluchátka z uší. Sluchátka ProFlight splňují požadavky aerolinií a provozovatelů letadel na certifikaci dle FAA TSO-C139a a EASA E / TSO-C139a.

„Strávili jsme více než 30 let výzkumem a vývojem aktivní technologie potlačení hluku,“ řekl Matt Ruwe, vedoucí produktový manažer společnosti Bose Aviation a vojenské náhlavní soupravy. „ProFlight Aviation Headset je vyvrcholením těchto zkušeností a znalostí a díky použití proprietární technologie Bose poskytuje skutečné řešení mnoha výzvám pilotům a posádce komerčních nebo obchodních letadel.“

Nyní mohou piloti zvolit letecká sluchátka, která nejlépe vyhovují jejich letovému prostředí: Bose A20 je ideální pro prostředí s vyšším hlukem, typické pro menší letouny a vrtulníky, kde poskytují nejvíce útlumu hluku. Nové Bose ProFlight Aviation jsou určena pro prostředí s nižším hlukem, kde vyhovují potřebám pilotů leteckých společností nebo soukromých proudových letadel.

Letecká sluchátka Bose ProFlight Aviation
Letecká sluchátka Bose ProFlight Aviation / Foto Bose

Ceny a dostupnost v eshopu

Počáteční dodávky zákazníkům budou zahájeny v posledním týdnu v květnu roku 2018. ProFlight je možné již nyní objednat za cenu 26 900 Kč vč. DPH v eshopu společnosti AIR TEAM
https://www.airteam.eu/cz/p/bose-proflight nebo na emailu airteam@airteam.cz, případně telefonu +420 725 508 058.

Společnost AIR TEAM byla vybrána jako jediný český distributor sluchátek BOSE Proflight Aviation.

Jarní sleva 10 % a dárek ke sluchátkům Bose A20

Zakupte u společnosti AIR TEAM v období od 16. dubna až 20. května 2018 sluchátka Bose A20 a získáte slevu 10 % na druhá a další sluchátka A20 a reproduktor Bose SoundTouch 10 (v hodnotě 229,95 Eur) ke každým sluchátkům úplně zdarma.

Objednávejte v eshopu společnosti AIR TEAM https://www.airteam.eu/cz/p/bose-a20 na emailu airteam@airteam.cz, případně telefonu +420 725 508 058.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář