Josef Rada končí po deseti letech ve vedení ÚCL

02.07.2018 2 příspěvky

Josef Rada končí po deseti letech ve vedení ÚCL
Josef Rada končí po deseti letech ve vedení ÚCL (Zdroj: Aeroweb.cz)

S koncem června dobrovolně ukončil po více než deseti letech svou činnost ve vedení Úřadu pro civilní letectví (ÚCL) Ing. Josef Rada. Na jeho místo až do jmenování nového ředitele tajemníkem Ministerstva dopravy usedne dosavadní zástupce ředitele, Ing. David Jágr, ředitel sekce správní a bezpečnostní.

Ing. Rada se v uplynulých letech zasloužil hlavně o úspěšné začlenění českého civilního letectví do evropského legislativního řádu. Před jeho působením ve vedení ÚCL prošel řadou vrcholných funkcí ve strukturách vzdušných sil Armády České republiky, Ministerstva obrany i vedení Severoatlantické aliance. Jméno jeho nástupce by mělo být známo do 1. září. 

Ing. Josef Rada končí ve vedení ÚCL
Ing. Josef Rada končí ve vedení ÚCL / Obrázek caa.cz

 

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

poděkování

03.07.2018 v 0:12 Vladimír

Pan generál Ing. Rada byl skvělým generálním ředitelem ÚCL. Uvážlivým, moudrým a dobrým vyjednavačem. Udělal toho mnoho pro současný dobrý stav českého civilního letectví, GA nevyjímaje, a jeho státní správy. Nezbývá než doufat, že jeho nástupce půjde stejnou cestou. Díky pane generále!

Odpovědět

RE: poděkování

03.07.2018 v 18:42 Jirka

ano, zcela souhlasím. Bohužel měl smůlu na některé podřízené. Uvidíme jak si bude počínat jeho nástupce - hlavně aby to nebyl nějaký "trafikant"....

Odpovědět

Přidat komentář