Máte aktuální GPS? Air Team nabízí aktualizace na počkání se slevou

08.03.2019

Máte aktuální GPS? Air Team nabízí aktualizace na počkání se slevou
Máte aktuální GPS? Air Team nabízí aktualizace na počkání se slevou (Zdroj: Aeroweb.cz)

Pokud nepatříte mezi piloty, kteří sedají do kokpitů zásadně až po prvním jarním dni, a zároveň rádi využíváte moderních navigačních technologií, pak se možná - alespoň někteří - již týden pohybujete ve vzduchu s neaktuálními daty o vzdušném prostoru České republiky. Společnost Air Team nabízí po celý březen cenově zvýhodněné aktualizace navigací Garmin i jiných výrobců, které navíc provádí na počkání na prodejně ve Veverské Býtíšce a po domluvě také na letištích Křižanov a Brno-Medlánky.

Aktualizace navigací Garmin

O důležitých změnách ve vzdušném prostoru, platných od 28. února, jsme vás na Aerowebu již informovali v podrobném článku. Jedná se zejména o rozšíření působnosti stanoviště FIC Praha, omezení létání nad národními parky ČR či posunutí vstupních a výstupních bodů u některých CTR, stejně jako posunutí hranic vybraných CTR a TMA. Bez aktualizace dat a nedostatečné přípravy se tak můžete dopustit i poměrně zásadních omylů.

Air Team zajišťuje aktualizaci dat jak v přenosných GPS navigacích, tak v zástavbové avionice, jako je například Garmin GNS 430/530, Garmin GTN 750/650, Garmin G1000, Garmin G3x systém, Dynon SkyView, BK KMD 150/550 a další. Z přenosných navigací a přístrojů vám Air Team kromě většiny navigací Garmin zaktualizuje také běžně používané GPS/EFIS/MFD od výrobců AvMap či Bendix/King nebo Chelton.

Aktualizace navigací Garmin

Po celý březen navíc můžete využít nabídky aktualizací ručních přístrojů Garmin za zvýhodněné ceny. 10% slevu získá každý, kdo si nechá zaktualizovat jednu databázi, 15% sleva je nachystaná pro zájemce o aktualizaci dvou až čtyř databází a při počtu pěti až deseti aktualizací získáte slevu 20 %. Při aktualizaci více než 11 databází prosím kontaktujte Air Team pro individuální nabídku - emailem na aktualizace@airteam.cz či telefonicky na čísle +420 725 508 058.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář