F AIR otevře 13. května kurz ATPL teorie v angličtině

26.04.2019

F AIR otevře 13. května kurz ATPL teorie v angličtině
F AIR otevře 13. května kurz ATPL teorie v angličtině (Zdroj: Aeroweb.cz)

Za bezmála dva týdny, konkrétně 13. května, začne v Benešově další kurz teorie ATPL(A). Kurz je koncipován jako distanční a probíhá převážně formou samostudia, pravidelné konzultace pak obstarávají profesionální piloti či odborníci z vybraných oborů. Kurz bude probíhat kompletně v angličtině a jeho součástí je i přístup na studijní a testovací portál Aviationexam.

Teorie ATPL(A)
Kurz teorie ATPL(A) je určen nejen budoucím dopravním pilotům, ale každému, kdo si chce své znalosti prohloubit

Kurz je určen každému zájemci, který je držitelem alespoň licence soukromého pilota letounů a má dostatečnou, zhruba středoškolskou úroveň znalostí angličtiny, matematiky a fyziky. Studium zahrnuje všech 14 předmětů, jejichž znalost následně ověřuje Úřad pro civilní letectví v rámci zkoušek. Zkoušky na ÚCL může učástník kurzu skládat již průběžně během studia - vždy po nastudování a otestování z příslušných předmětů v rámci kurzu.

Cena kurzu 59 500 Kč bez DPH zahrnuje kromě přístupu na již zmíněný testovací portál Aviationexam také vysoce hodnocené učebnice ATPL od firmy Jeppesen, a to v elektronické podobě. Navíc má F AIR pro každého studenta kurzu teorie ATPL(A) nachystanou pilotní tašku vybavenou mimo jiné kalkulačkou, potřebnými pravítky či navigačním počítadlem.

Pro přihlášení kontaktujte F AIR na telefonním čísle 777 623 033, nebo se přímo registrujte zde.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář