Mobilní aplikace Pilotní testy nově ke stažení pro Android

24.12.2019 4 příspěvky

Dnešního dne jsme k veřejnému testování uvolnili první verzi nové mobilní aplikace Pilotní testy pro platformu Android. Veselé Vánoce přeje Aeroweb.cz!

Mobilní aplikace Pilotní testy nově ke stažení pro Android
Mobilní aplikace Pilotní testy nově ke stažení pro Android (Zdroj: Aeroweb.cz)

Milí čtenáři, omlouváme se dodatečně za nepříliš povedené uvedení naší aplikace ve veřejný život. Nyní by již měla být aplikace v Obchodě Play dostupná.

Štědrý den je tu, a tak vám i Aeroweb naděluje malé překvapení. Od dnešního dne můžete v obchodě Google Play stahovat novou aplikaci Pilotní testy, která plní totožnou funkci jako stejnojmenná část našeho webu.

Uvítáme vaši zpětnou vazbu

Aplikace používá totožná data jako testovací portál, který jste si oblíbili na našem webu - zahrnuje tedy testy pro získání průkazu PPL, dále testy pro přípravu na zkoušku pilot ultalehkých letounů u Letecké amatérské asociace (LAA) a také testy pro získání omezeného/všeobecného průkazu radiotelefonisty letecké pohyblivé služby. Prozatím není vázána žádnou registrací a nelze tak ani ukládat, tudíž ani zpětně prohlížet starší dosažené výsledky a postupný progres. Aplikace je zcela zdarma.

Aeroweb.cz - aplikace Pilotní testy
Aplikace Pilotní testy
Aplikace Pilotní testy

Aplikace byla uvolněna k veřejnému testování. Budeme proto velice rádi, pokud nám poskytnete zpětnou vazbu, ať už k podobě aplikace, tak především k jejímu fungování na vašem zařízení Android.

Redakce Aerowebu přeje všem pilotům a pilotkám krásné Vánoce kolik startů, tolik přistání i v roce 2020!

Aplikace Pilotní testy ke stažení ZDE!

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Připomínka

27.12.2019 v 20:10 Petr Komárek

Dobrý den. 

Vaše aplikace není dostupná na Google play. Pokaždé když kliknu na odkaz ke stažení, dostanu odpověď "zkusit znovu". Ani při zadání slov "Zkušební testy" na Google play, žádná aplikace tohoto druhu není. Přeji hezký den.

Petr Komárek 

Odpovědět

Opravené nasazení aplikace

30.12.2019 v 22:24 Adam Zuska

Milí čtenáři, omlouváme se dodatečně za nepříliš povedené uvedení naší aplikace ve veřejný život. Je holt vidět, že s tím teprve začínáme, tak děkujeme za shovívavost :) Nyní by již měla být aplikace v Obchodě Play dostupná.

Odpovědět

iOS

31.12.2019 v 18:54 Jirka

Dobrý den, uvažujete také vydání aplikace pro platformu iOS? Díky. 

Odpovědět

Námět k vylepšení

01.01.2020 v 14:13 Dzordzik

Aplikace pěkná, ale barevně to straně tahá oči (tu zelenou bych zvolil nějakou méně fosforovou a ne tak tahající oči) a jednotlivé otázky a odpovědi strašně splývají mezi sebou. Byl bych pro jednotlivé otázky i s odpověďmi od sebe výrazně oddělit, aby to byly bloky oddělené větším nožstvím místa než teď. Necpat je tak na sebe a např. pro otázku zvolit větší písmo.

Odpovědět

Přidat komentář