Flying Academy v únoru otevírá v Praze nový kurz ATPL, CPL a IR teorie v češtině

07.01.2020

Flying Academy v únoru otevírá v Praze nový kurz ATPL, CPL a IR teorie v češtině
Flying Academy v únoru otevírá v Praze nový kurz ATPL, CPL a IR teorie v češtině (Zdroj: Aeroweb.cz)

Letecká Škola Flying Academy otevírá v únoru 2020 kurz zaměřený na teorii ATPL, který je vhodný i pro zájemce, kteří si chtějí svou stávající licenci PPL rozšířit o přístrojovou doložku (IR), nebo chtějí získat licenci obchodního pilota (CPL).

„Naší snahou bude plánovat předměty IR mezi prvními, abychom zájemcům o IR zkrátili dobu výcviku. Kurz je koncipován tak, aby se dal spojit s prací, případně školou, a přesto si zachoval strukturovanost a dobrou organizaci. Přednášky budou probíhat zpravidla 1-2 víkendy v měsíci v moderně vybavených učebnách v Praze-Letňanech. Podrobný výukový plán a harmonogram přednášek uchazeči obdrží po zahájení kurzu,“ říká Ondřej Müller z Flying Academy.

učebna Flying Academy
Učebna Flying Academy

Jazykovým požadavkem na složení zkoušek na ÚCL je angličtina. „My i přesto věříme, že kvalitní české konzultace absolventům kurzu pomohou do detailu rozkrýt všechny případné nejasnosti, na které by narazili v rámci svého samostudia a pomohou jim tak úspěšně složit všech 14 zkoušek. Přednášky odprezentují zkušení lektoři z různých sektorů napříč letectvím,“ dodává pan Müller s tím, že zmešká-li posluchač některou přednášku, lze ji nahradit v rámci pravidelných anglických kurzů, a to bez příplatku.  

Cena ATRL kurzu je 53 333 Kč bez DPH a zahrnuje mimo jiné roční přístup do systému CBT Bristol. „Je to skvělý a kvalitní pomocník pro dlouhé zimní večery a samostudium na té nejvyšší úrovni. Systém zajistí studentům přístup k nejnovějším verzím výukových materiálů, obsahuje videa, grafy a jiné interaktivní prvky. Své schopnosti si pak studenti sami vyzkouší v jednotlivých testovacích modulech. Výsledky ukazují, že tento program je vysoce účinným pomocníkem při přípravě na závěrečné zkoušky na ÚCL,“ vysvětluje Ondřej Müller s tím, že přístup obsahuje také nejaktuálnější databázi EASA otázek.

Konzultace jsou v češtině
Konzultace jsou v češtině

„Přičteme-li k výše uvedenému až 160 hodin výuky v učebně, jde o bezkonkurenční nabídku na trhu za tuto cenu. Kromě příjemného prostředí a ochotného personálu pro posluchače vždy zajišťujeme občerstvení v podobě pečiva, nápojů a sladkostí. Dále lze dosáhnout na odměny za doporučení dalším posluchačům, nebo existuje možnost dohodnout si individuální slevy na nálet hodin v USA,“ uzavírá Ondřej Müller.

Více informací, včetně možnosti přihlásit se do kurzu, lze získat na webu, nebo je možné Flying Academy kontaktovat na telefonním čísle 228 882 444, popř. emailem na fly@FlyingAcademy.com.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář