BLUE SKY AVIATION nabízí distanční kurz zaměřený na teorii PPL

01.04.2020 7 příspěvků

BLUE SKY AVIATION nabízí distanční kurz zaměřený na teorii PPL
BLUE SKY AVIATION nabízí distanční kurz zaměřený na teorii PPL (Zdroj: Aeroweb.cz)

Letecká škola BLUE SKY AVIATION v souvislosti s nedávnou změnou otázek u testu pro uchazeče o průkaz PPL (a LAPL) na ÚCL nabízí kurz zaměřený přímo na tuto zkoušku. Výuka bude probíhat v českém jazyce a vzhledem k aktuálním omezením proběhne distančně.

Letecká škola BLUE SKY AVIATION pořádá distanční přípravný kurz k teoretické zkoušce PPL

„Změnu teoretických otázek ke zkoušce PPL už nejspíš zaznamenali všichni zájemci o tuto licenci a my nabízíme řešení. Navíc přitom lze aktuální nepříznivé situace, kdy mnozí z nás musí v podstatě nečinně sedět doma, paradoxně využít a kvalitně se na tuto zkoušku připravit,“ říká majitel školy Igor Šlajchrt.

Škola BLUE SKY AVIATION pro uchazeče připravila kurz krátkých přednášek ze všech devíti předmětů, a to v blocích po dvou hodinách, ve kterých zkušení instruktoři vysvětlí danou problematiku a objasní nejdůležitější početní příklady z každého předmětu PPL.

„Výuka bude probíhat distanční formou v češtině za využití video-call, přímo z vašeho domova, ve večerních hodinách. Tedy devět večerních setkání. K připojení bude studentům stačit chytrý telefon, tablet nebo notebook s připojením na internet. Začátek kurzu je závislý na naplnění minimální kapacity sedmi lidí. Cena kurzu je 4 990 Kč včetně DPH a přihlásit se lze pomocí tohoto formuláře,“ dodal Igor Šlajchrt.

Letecká škola BLUE SKY AVIATION pořádá distanční přípravný kurz k teoretické zkoušce PPL

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

feedback

02.04.2020 v 16:08 Martin

Jestli někdo prosím byl, napište feedback :) přemyšlím o tom...

Odpovědět

RE: feedback

03.04.2020 v 9:36 Igor Šlajchrt

Dobrý den, 

díky za Váš zájem. Tento kurz je úplně nový. Rozhodli jsme se jej uskutečnit v reakci na zpětnou vazbu studentů PPL ze zkoušek na ÚCL. Naše škola se na online výuku teorii specializuje ne jen v oblasti PPL. Pro více informací o kurzu nás neváhejte kontaktovat.

Odpovědět

RE: RE: feedback

03.04.2020 v 14:51 Veronika

Jelikož pan Šlajchrt předchozímu tazateli na uzavřenou otázku odpověděl ve smyslu "děláme vše nejlepší pro neustálé zkvalitňování našich služeb", dovolím si ji zopakovat tak, aby nebudila pochyb:

A) Bude kurz poskytován s ohledem na dispozici novými otázkami školou? 

B) Je nabízen klasický kurz/refresh teoretických znalostí na úrovni PPL?

Na druhé možnosti není rozhodně nic špatného, nicméně prezentace kurzu jako návazného spásného řešení v přímé souvislosti se změnou otázek je v tom případě ne zcela pravdivé tvrzení a to paradoxně i za aktuální nepříznivé situace, kdy mnozí znás, a tedy i zaměstnanci školy, musí v podstatě nečinně sedět doma...   

Odpovědět

Nabízíme řešení...

03.04.2020 v 11:41 Renegade

Já bych se chtěl zeptat, jak přesně vypadá to řešení změněných testů na ÚCL, když nejsou otázky známé. Vy víte něco víc než všichni ostatní nebo je to tahání peněz z lidí pod lákavými větičkami o záchraně zoufalých uchazečů o PPL? Ono totiž povídat 2 hodiny o předmětu, když stejně nevíte na co přesně a jak moc do hloubky se testy na ÚCL na dané téma ptají, může být sice zajímavé, poučné a v reálnému létání smysluplné, ale pro zvládnutí teoretických testů na ÚCL k ničemu. Tak asi by to tu mělo narovinu zaznít, jak to je.

Odpovědět

RE: Nabízíme řešení...

05.04.2020 v 22:01 Igor Šlajchrt

Dobry den. Samozrejme skola nedisponuje konkretnimi otazkami, ktere jsou momentalne na UCL. Jako zadna ze skol. Nicmene vetsina nasich studentu a podotykam i zahranicnich nemela, pokud se tedy i sama pripravuje se zkouskami problem. Zadne testy v anglictine ani k dispozici nikdy nebyly. Kurz je zamereny hlavne na oblasti, ve kterych studenti obvykle v testech plavou, tedy hlavne pocitani, chapani problematiky a ne jen biflovani prednastavenych otazek. Ale podotykam, zadny kurz neni samospasitelny. Jeho cilem je hlavne prohloubeni znalosti.  Studenti od nas obdrzi i sadu zkusebnich otazek, ktere u nas pouzivame. Nicmene i tak se studenti budou muset sami jeste ucit:-). 

Odpovědět

03.04.2020 v 22:53 Bronimir

Nerozumím tvému příspěvku. Dvě hodiny daného předmětu ti přijde hodně? Hledáš kurz kde se za deset minut dozvíš otázky a odpovědi do testu a hotovo?

Nechtěl bych tě potkat ve vzduchu...

Odpovědět

Zaloha

07.04.2020 v 7:09

Dobry den,

Bude videocall zalohovany pro pozdejsi prehrati?

Diky

Odpovědět

Přidat komentář