Aviatický klub v květnu otevírá v Praze kurz IFR EN/PBN

14.05.2020

Aviatický klub v květnu otevírá v Praze kurz IFR EN/PBN
Aviatický klub v květnu otevírá v Praze kurz IFR EN/PBN (Zdroj: Aeroweb.cz)

Letecká škola Aviatický klub 25. května ve své učebně v Praze Holešovicích otevírá kurz IFR EN/PBN (Performance Based Navigation). Učební plán počítá s pěti večery po kurzech v délce tři hodiny. Termíny následujících lekcí budou stanoveny na základě dohody s uchazeči tak, aby nikým nebyla žádná lekce zameškána. Termín zkoušky bude stanoven individuálně.

Aviatický klub otevírá kurz IFR EN/PBN

Kurz uchazeče důkladně připraví na následnou zkoušku dle FCL.055 d) - e) (tzv. IFRová angličtina) u Aviatického klubu a zároveň poskytne náhled do problematiky PBN v anglickém jazyce před praktickým výcvikem. O absolvování kurzu PBN škola absolventům vystaví certifikát, na základě něhož ATO, v níž budou uchazeči dále absolvovat praktický výcvik, uzná teoretickou část PBN.

U uchazečů se předpokládá úroveň anglického jazyka B2, popř. ICAO úrovně 4 a výše. Uchazečům, kteří nemají zapsanou úroveň ICAO v průkazu způsobilosti dle FCL.055 a) - c), škola poskytne možnost vykonat obě zkoušky současně.

Shrnutí kurzu IFR EN/PBN

  • Místo konání: Praha 7, Dukelských hrdinů 34, 5. patro - učebna Aviatického klubu
  • Zahájení kurzu: 25. května v 18 hodin
  • Rozsah: 15 hodin (pět večerů)
  • Vstupní požadavky: úroveň B2 a vyšší
  • Cena kurzu vč. studijních materiálů: 8 000 Kč DPH
  • Cena zkoušky IFR EN: 3 000 Kč
  • Cena zkoušky ICAO EN: 2 000 Kč

Další informace získáte na emailových adresách viktor@aviatickyklub.cz nebo info@aviatickyklub.cz a na webu Aviatického klubu.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář