Direct Fly nabízí možnost moderního lakování celokovových letadel

18.06.2020

Direct Fly nabízí možnost moderního lakování celokovových letadel
Direct Fly nabízí možnost moderního lakování celokovových letadel (Zdroj: Aeroweb.cz)

Brněnský výrobce ultralehkého letounu ALTO rozšířil své výrobní kapacity a spustil provoz lakovacího boxu zkušeného italského výrobce SAIMA. Nově tak Direct Fly zájemcům nabízí možnost lakování celokovových letadel přímo na letišti v Brně-Medlánkách (LKCM).

Lakovna Direct Fly Brno
Lakovna Direct Fly na letišti v Brně-Medlánkách

Moderní technologie lakovacího boxu s mezinárodní certifikací umožňuje temperování až do 60 °C a zákazník si může přímo v prostorách provozovny vybrat ze vzorníku 10 tisíc různých barev. Možnosti mimo jiné zahrnují v současné době oblíbené automobilové odstíny, a to jak v lesku, polomatu či matu.

„K lakování letounů nabízíme také možnost tvorby grafického návrhu polepů letadla a jejich následnou aplikaci na nalakované letadlo,“ říká jednatel společnosti Direct Fly Ivo Lederer. Ceny nabízených služeb včetně lakování nebo grafického návrhu lze získat na základě individuální dohody dle rozsahu objednávky.

Brněnská společnost Direct Fly se primárně zabývá výrobou a vývojem celokovových ultralehkých letounů. Aktuálního modelu ALTO bylo dosud vyrobeno více než 100 kusů a létá na všech kontinentech světa vyjma Antarktidy. Vedle lakování celokovových letadel společnost nabízí standardní servis UL letadel jakékoli výroby či například výměnu motorů u celokovových letadel.

Pro veškeré dotazy k nabízeným službám a produktům lze společnost Direct Fly kontaktovat skrze kontaktní formulář na webu či přímo oslovit jednatele společnosti.

Lakovna Direct Fly Brno

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář