Teorie pro budoucí piloty ULL, PPL a LAPL začíná 6. února v Brně

13.01.2021

Teorie pro budoucí piloty ULL, PPL a LAPL začíná 6. února v Brně
Teorie pro budoucí piloty ULL, PPL a LAPL začíná 6. února v Brně (Zdroj: Aeroweb.cz)

Letecká akademie stejně jako v minulých letech, tak i letos pořádá teoretickou výuku pro adepty na pilotní průkaz na ultralighty (ULL). Teoretický kurz začíná v sobotu 6. února v učebně na letišti Brno - Tuřany. Výcvik probíhá v rozsahu 45 hodin, během kterých jsou pokryty všechny teoretické předměty. Výcvik mohou zahájit i zájemci ve věku od 15 let. 

Přednášet budou zkušení instruktoři létání a každý účastník při zahájení kurzu obdrží všechny potřebné výukové materiály. Absolvent kurzu pak získá potvrzení o školení do svého Osobního listu. Výcviková osnova stanovuje minimálně 21 absolvovaných hodin teorie, před možným započetím praktického výcviku.

Teoretický kurz začíná 6.2.2021 v Brně - Tuřanech
Teoretický kurz začíná 6.2.2021 v Brně - Tuřanech

Celková cena kurzu čítá 9 000 Kč pro piloty ultralightu a 11 000 Kč pro piloty PPL / LAPL. Absolventům, kteří se rozhodnou pokračovat v praktickém výcviku v Letecké akademii, bude z ceny praktického kurzu odečtena částka 4 500 Kč. 

Letecká akademie je v případě vládních restrikcí připravena zajistit účastníkům distanční variantu teoretického kurzu, a to v podobě on-line výuky. 

Zájemci se mohou přihlásit emailem: lmkb@seznam.cz nebo telefonicky na +420603772838

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář