Letecká škola AeroPrague nabízí poslední volná místa v kurzu ATPL(A) za zvýhodněnou cenu

17.08.2021

Letecká škola AeroPrague nabízí poslední volná místa v kurzu ATPL(A) za zvýhodněnou cenu
Letecká škola AeroPrague nabízí poslední volná místa v kurzu ATPL(A) za zvýhodněnou cenu (Zdroj: Aeroweb.cz)

Škola nabízí kurz teorie pro získání teoretického certifikátu ATPL(A). Doba studia je zhruba 9 - 12 měsíců a na nejbližší termín začátku kurzu v sobotu 4. září zbývají poslední volná místa.

Kurz teorie umožnuje po úspěšných zkouškách na Úřadu pro civilní letectví (ÚCL) pokračovat v kariéře profesionálního pilota.

„Studenti v kurzu stráví celkem až 190 hodin v učebně - to je jeden z nejvyšších počtů hodin fyzické výuky v ČR. Věříme totiž, že osobní výuku nic nenahradí. Absolventi získají nejenom potřebné teoretické zkušenosti, ale i praktické znalosti z provozu od zkušených profesionálních pilotů, kteří prolétali celý svět. Lektoři studenty připraví na zkoušky na ÚCL formou cvičení zaměřených na praktické příklady, které budou uchazeče čekat u zkoušek,“ říká Martin Kuba z AeroPrague.

AeroPrague nabízí 2 varianty kurzu ATPL(A)

Kurz ATPL(A) za cenu 49 900 Kč

Tento kurz poskytuje maximum výukových hodin s lektory a osobní přístup. Kurz vám poskytne skvělou přípravu na zkoušky ÚCL. Skládá se z 90 hodin přednášek a 100 hodin praktických cvičení s vysvětlením otázek, které obdržíte na ÚCL.

Kurz ATPL(A) - Self Study za cenu 39 900 Kč

Tato varianta je vhodná, chcete-li při studiu maximálně využít možnost samostatného studia. Kurz obsahuje pouze 90 hodin přednášek na učebně s lektory. Ke každému předmětu absolvujete pouze jeden přednáškový den bez následných cvičení.

Kurz ATPL(A)-650 Aeroprague.com Praha Letňany

Zkoušky složíte do 9 - 12 měsíců od zahájení kurzu!

Již v průběhu kurzu průběžně skládáte zkoušky na ÚCL. Tento postup je velmi efektivní a motivuje vás, protože se předmět učíte pouze jednou a ihned vidíte výsledky v podobě složených zkoušek.

Studium je rozloženo do čtyř studijních bloků, kdy první týden je přednáška a následující týden cvičení z daného předmětu. Předpokládaná doba studia je devět měsíců, přičemž každý studijní blok trvá zhruba dva měsíce a začíná sérií přednášek a konzultací z daných předmětů. Následuje zhruba měsíční část samostudia a příprav na zkoušky. Každý blok je zakončen měsíční fází, během níž student skládá zkoušky na ÚCL.

Učebna AeroPrague je přímo v Praze u stanice metra Letňany. Parkovat lze v uzavřeném areálu zdarma a součástí kurzu je také bohaté občerstvení na každé lekci v učebně.

Další informace a možnost registrace najdete na webu o kurzu ATPL.

Kurz ATPL(A)-650 Aeroprague.com Praha Letňany

Kurz ATPL(A)-650 Aeroprague.com Praha Letňany

 

 

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář