Startuje nová služba: Carto - autopůjčovna pro piloty

15.01.2021

Startuje nová služba: Carto - autopůjčovna pro piloty
Startuje nová služba: Carto - autopůjčovna pro piloty (Zdroj: Aeroweb.cz)

Létání malým letadlem je pro mnoho pilotů především koníčkem, ale v posledních letech přibývá také mnoho pilotů, kteří se rozhodli využít letoun také pro své pracovní cesty. Obě tyto skupiny však mají jedno společné. Ať už pilot letící s touhou objevit krásy okolí jiného letiště, nebo pilot letící za pracovními povinnostmi, oba řeší otázku přepravy z letiště do své cílové destinace. 

Řešení tohoto problému přináší nová společnost Carto, která je nyní v důležité fázi pro další vývoj: sbírá kontakty na piloty, aby oni sami rozhodli o umístění aut. Pilotům se totiž bude nabízet možnost zapůjčení vozidla přímo na letišti, a to třeba jen na 30 minut, nebo dokonce až na týden.

Společnost plánuje rozmístit 11 vozů na 11 letištích v ČR. Auta si budou moci uživatelé po přistání vypůjčit a využít je právě pro pracovní cestu, nebo pro výlety po okolí.

Carto - autopůjčovna pro piloty

Nejen však pracovní schůzka, nebo touha po poznání okolí musí být záminkou pro vypůjčení vozidla. Mnoho z pilotů si také rádo zaletí jen tak na oběd či večeři se svou drahou polovičkou nebo kamarády. Avšak restaurací nacházejících se přímo na letišti není mnoho a mohou rychle omrzet.

S vypůjčeným automobilem však není problém se dopravit k restauracím vzdálenějším nebo třeba do centra města. Nečekanou komplikací také může být během cesty letadlem zhoršení povětrnostních podmínek.

V takovém případě není nic lepšího než přistát na blízkém letišti a zbytečně neohrožovat bezpečnost svou a svých blízkých. Po neplánovaném přistání přijde nejvíce vhod právě automobil, kterým můžete bez problému dokončit svou plánovanou cestu. S možností vypůjčení automobilu 30 minut až 30 dní předem nebude žádný typ cesty problém.

Máte svou oblíbenou destinaci, nebo víte o ideálním letišti pro umístění automobilu? Nebo vás láká možnost půjčení automobilu a poznat tak okolí, nebo si usnadnit svou příští pracovní cestu?

Zaregistrujte se na stránkách Carto a zúčastněte se průzkumu, který rozhodne o tom, kde konkrétně budou tyto automobily rozmístěny.

Carto - autopůjčovna pro piloty

Carto - autopůjčovna pro piloty

Carto - autopůjčovna pro piloty

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář