Nabídka pro instruktory: Dopřejte žákům kvalitní přípravu na testy a získejte provizi

21.07.2021

Jste letový instruktor? Dopřejte svým žákům kvalitní přípravu na teoretické zkoušky, doporučte naše kurzy a získejte provizi 25 % z ceny kurzu.

Nabídka pro instruktory: Dopřejte žákům kvalitní přípravu na testy a získejte provizi
Nabídka pro instruktory: Dopřejte žákům kvalitní přípravu na testy a získejte provizi (Zdroj: Aeroweb.cz)

Společně s letovými instruktory z celého Česka jsme na Aerowebu připravili studijní portál s aktuálními sadami testových otázek a odpovědí a především vysvětlení pro přípravu na vybrané teoretické zkoušky na ÚCL, LAA a ČTÚ. Součástí projektu je i atraktivní provizní program pro jednotlivé letové instruktory.

Náš studijní portál On-line kurzy a testy pro piloty zahrnuje testové otázky s vysvětlením pro pilotní průkaz PPL(A), otázky s vysvětlením pro pilotní průkaz na vrtulníky PPL(H), dále pro pilotní průkaz na ultralehké letouny ULL a v neposlední řadě přípravu na zkoušku pro všeobecný průkaz radiotelefonisty (VFL) včetně přípravy na ústní část i pro omezený průkaz radiotelefonisty (OFL) včetně přípravy na ústní část.

Nabídka provizní spolupráce pro instruktory

Vysvětlení ke všem otázkám

Protože nám stejně jako vám záleží na tom, aby se vaši žáci neučili pouze správné odpovědi, ale zkoušené problematice opravdu rozuměli, obohatili jsme všechny otázky o vysvětlení, které uchazeče o pilotní průkaz do problematiky opravdu zasvětí.

Certifikát - odměna pro žáka, ale i potvrzení pro vás!

Nabízíme vám spolupráci na tomto vzdělávacím projektu a chceme se s vámi rozdělit o podíl z prodeje kurzů, ale také vám ušetřit čas strávený přípravou podkladů pro žáky.

Vaši žáci navíc po úspěšném absolvování přípravy obdrží certifikát, který je i pro vás zárukou, že je student na zkoušky dobře připraven.

Mohlo by vás zajímat