F AIR nabízí ATPL i v češtině za 32 000 Kč včetně bonusu na létání

23.04.2021

F AIR nabízí ATPL i v češtině za 32 000 Kč včetně bonusu na létání
F AIR nabízí ATPL i v češtině za 32 000 Kč včetně bonusu na létání (Zdroj: Aeroweb.cz)

Letecká škola F AIR představuje online kurz teorie ATPL za výhodnou cenu 32 000 Kč s bonusem 13 000 Kč na praktické létání. Kurz je určen i pro „hobbíky“, kteří si chtějí rozšířit své teoretické znalosti a navíc je i v českém jazyce. Kurz se otevírá už ve druhé polovině května.

Kurz je vyučován online formou v češtině i angličtině a během 26 týdnů studenta naučí všechny potřebné znalosti pro absolvování závěrečných zkoušek na Úřadu pro civilní letectví (ÚCL) a následné vykonávání činnosti dopravního, nebo obchodního pilota.

Výuka probíhá formou samostudia s následnou konzultací s rozsahem 65 hodin, během kterých mohou studenti své otázky a znalosti probrat s odborníky s mnohaletou praxí.

Mezi vstupní požadavky patří zdravotní způsobilost aspoň II. třídy, věk od 17 let a znalost anglického jazyka (ideálně zkouška z ICAO AJ), matematiky a fyziky.

Kurz se otevírá nejen pro zájemce, kteří mají ambici stát se dopravním pilotem - zapojit se do mohou také piloti, kteří si chtějí rozšířit své znalosti a nechtějí nutně pokračovat praktickým kurzem nebo do kabiny dopravního letadla.

Objednat se lze emailem na adrese training@f-air.cz a formulářem zde na stránce kurzu.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář