Cestující za letu pouštěl film přes projektor

20.06.2023

Tablety, počítače nebo skrze infotainment, každý na filmy za letu koukáme jinak. Jeden cestující ale šel o krok dál.

Cestující za letu pouštěl film přes projektor
Cestující za letu pouštěl film přes projektor (Zdroj: Aeroweb.cz)

Zábavu uprostřed letu řeší lidé různými způsoby. Někdo si čte, někdo spí, jiní zase koukají na filmy. Jeden z cestujících na blíže nespecifikovaném letu se ale rozhodl využít ke sledování filmu větší prostor, než je obrazovka a uprostřed letu nastavil projektor na jednu z přihrádek nad hlavou. Vtipný moment sdílela na svém Instagramu americká TSA, jenž ho využila k propagaci bezpečnosti.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Travel Tips & Dad Joke Hits 🎶 (@tsa)

Na záběrech jiného cestujícího Douglase Lazickirka je vidět ukázka z filmu Patriot, válečného dramatu z roku 2000 s Melem Gibsonem v hlavní roli. Lazickirk (který původně video na Instagram nahrál sám, než ho smazal) uvedl, že majitel projektoru sice nepouštěl film se zvukem, ale zapnul alespoň titulky. 

Výběr filmu se ovšem setkal se smíšenými reakcemi. Zatímco někteří, i díky absenci infotainmentu přímo v letadle, označují muže za hrdinu, některé komentáře volaly po filmu vhodném pro celou rodinu. 

 

Mohlo by vás zajímat

Marek Baloun

Šéfredaktor portálu Aeroweb.cz a dlouholetý sportovní novinář. Také letecký nadšenec, který před vypuknutím pandemie Covid-19 chvíli pracoval i na Letišti Václava Havla. Absolvent mediálních studií na Metropolitní univerzitě Praha a celoživotní skaut.



Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář