Emirates zahajuje cestovatelské léto plné speciálních nabídek

22.06.2023

Letecká společnost Emirates se připravuje na rušnou letní sezónu plnou cestování. Zákazníci se tak mohou těšit na celou řadu skvělých nabídek. A jaké to konkrétně budou?

Emirates zahajuje cestovatelské léto plné speciálních nabídek
Emirates zahajuje cestovatelské léto plné speciálních nabídek (Zdroj: Aeroweb.cz)

Zmrzlinová nabídka na letišti v Dubaji

Pokud cestujete přes Mezinárodní letiště v Dubaji během pátečního, sobotního nebo nedělního dne, můžete si s celou rodinou a úplně zdarma vychutnat zmrzlinu Emirates. Od 23. června do 16. července bude v odletových halách rozmístěno šest zmrzlinových vozíků, aby se cestující před svým odletem mohli osvěžit výtečnou zmrzlinou. Vybírat mohou z příchutí jako je vanilka, arabská káva, datle či mangový sorbet. 

Filmové trháky a box set 

Tisíce cestujících, kteří plánují letní dovolenou s Emirates, si mohou zpříjemnit svůj let díky zábavnímu palubnímu systému ice nabízejícímu 6 500 kanálů zábavy na vyžádání, přičemž každý z nich obsahuje celou řadu epizod, více než 45 filmů oceněných Academy Awards, přes 2 000 dalších filmů, 650 televizních pořadů a 4 000 hodin hudby, podcastů a audioknih ve 40 jazycích.

Pro milovníky filmů je připravena řada novinek Avatar: The Way of the Water, Shazam! Fury of the Gods, Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, Guardians of the Galaxy Vol. 3 a The Super Mario Bros Movie. V nabídce je také rozsáhlý výběr filmů pro děti, včetně zcela nové Disney Classics kolekce, filmů Marvel Studios a Star Wars a kompletní série o Harry Potterovi. K dispozici je rovněž spousta nových televizních programů pro děti a předškolní děti od CBeebies, Nickelodeon, Disney TV, Cartoon Network a dalších. Dospělí si mohou užít všechny série oceňovaného seriálového hitu Succession na HBO Max, navodit si prázdninovou náladu se seriály, jako je Bílý lotos, nebo si odpočinout u přírodopisných dokumentů od BBC Earth, a to navíc s obsahem od nových streamovacích partnerů Discovery+, Bloomberg Originals, BBC a Shahid.

Fanoušci sportu a zpravodajských pořadů se mohou těšit na pět kanálů plných živého vysílání, včetně stanic BBC, CNN, Sky News Arabia a sportovních kanálů Sport 24 a Sport 24Extra. Nebudou chybět ani přenosy letních sportovních událostí, včetně Formule 1, Wimbledonu, The Open Championship a mnoha dalších.

Cestující na palubě čekají filmové i sportovní trháky (Zdroj: Emirates)

 

Sezónní speciality na palubě

 
Cestující na palubě Emirates si budou moci pochutnat na řadě lahodných pokrmů, jako jsou čerstvé sezónní jahody a burrata. V červenci a srpnu nabídne Emirates na všech letech letní koktejly Tropical Twist, Rose Iced Tea, Citrus Twist, Raspberry Spice a Mint Lemonade. 

Jako osvěžení poslouží nealkoholické koktejly (Zdroj: Emirates)


 
V červenci si cestující do a z Velké Británie budou moci dopřát vybrané pochoutky z čerstvých jahod. Ty jsou pěstovány v dokonalých podmínkách na vertikální farmě Bustanica v Dubaji, a to bez jakýchkoli pesticidů a herbicidů. Pro cestující First Class budou připraveny jahodové koláče s kompotem nebo rebarborovou a jahodovou charlottou podávanou se šlehačkou z kešu ořechů a pudinkem. Cestující Business Class budou moci ochutnat tvarohový koláč z bílé čokolády podávaný s jahodovým bazalkovým konfitem nebo jahodový éclair, těsto choux plněné crème anglaise s čerstvými sezónními jahodami. Cestujícím v Premium Economy Class bude nabízen éclairs nebo jahodová panna cotta. A v Economy Class bude servírován buď jahodový cheesecake s drobenkou, nebo čerstvé jahody s vanilkovou šlehačkou a lískooříškovou polevou. Jahodovou senzaci zažijí i salónky, kde se bude podávat jahodový a bazalkový gin Fizz spolu s jahodami a smetanou s mandlovou drobenkou.

Hlavním témem léta budou u Emirate jahody (Zdroj: Emirates)


 
Po celý srpen si cestující First a Business Class na linkách do Itálie a zpět budou moci pochutnat na dokonalém letním pokrmu – svěžím krémovém salátu burrata s fenyklem, grapefruitem, dílky pomeranče a tapiokovým chipsem navrch.

Vůně léta ve vzduchu

 
Letos v létě najdete na palubě EmiratesRED.com více než 70 nových luxusních produktů od značek Tom Ford, Jo Malone, La Mer, Tumi, Secrid, Alexandre J, Dolce & Gabbana a mnoha dalších. Cestující mohou využít letních slev a ušetřit 15 dolarů na libovolné dva zakoupené parfémy. V předstihu si mohou také objednat bezcelní nákupy a získat přístup k exkluzivním bezcelním výrobkům. Služba předběžného objednání je k dispozici na většině letů a cestující mohou nakupovat od 21 dnů do 40 hodin před odletem. Cestující musí při odbavení uvést údaje o svém letu a objednávky doručí palubní personál přímo na sedadlo cestujícího během letu.

Mohlo by vás zajímat

Marek Baloun

Šéfredaktor portálu Aeroweb.cz a dlouholetý sportovní novinář. Také letecký nadšenec, který před vypuknutím pandemie Covid-19 chvíli pracoval i na Letišti Václava Havla. Absolvent mediálních studií na Metropolitní univerzitě Praha a celoživotní skaut.


Témata

Emirates


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář