Korean Air má vlastní značku piva

29.07.2023

Korean Air si nechalo uvařit vlastní ležák KAL's Lager Nabízet ho bude na palubách, salóncích i v obchodech

Korean Air má vlastní značku piva
Korean Air má vlastní značku piva (Zdroj: Korean Air)

Jihokorejský dopravce Korean Air bude svým zákazníkům nabízet vlastní značku piva KAL's Lager. Americký styl ležáku s obsahem alkoholu 5,0 % má podle tiskové zprávy společnosti nabídnout „nádhernou harmonii vůní tropického ovoce a osvěžující chuti, poskytující hladký a příjemný zážitek z pití.“ Pro aerolinku ho uvařil korejský pivovar Playground, který se pyšní několika oceněními. Nápoj má cestujícím připomínat zážitek z létání, k čemuž má pomoci i design plechovek. Od čtvrtka je pivo dostupné v salóncích na letištích Incheon a Gimpo, v září se pak dostane i na paluby vnitrostátních i mezinárodních letů. Dostupné bude také v síti korejských potravin Emart24.

Obal plechovky zobrazuje letadlo Korean Air na obloze (Zdroj: Korean Air)

 

Podle webu SimpleFlying si dopravce od produktu slibuje navýšení zájmu o letenky. Dokládá to i silná marketingová kampaň, včetně možnosti vyhrát zpáteční letenky na vnitrostrátní a severoamerické cesty. Za nákupy v řetězcích Emart24 se jim také budou přičítat letové míle. 

 

Mohlo by vás zajímat

Marek Baloun

Šéfredaktor portálu Aeroweb.cz a dlouholetý sportovní novinář. Také letecký nadšenec, který před vypuknutím pandemie Covid-19 chvíli pracoval i na Letišti Václava Havla. Absolvent mediálních studií na Metropolitní univerzitě Praha a celoživotní skaut.


Témata

Zajímavosti


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář