Nový online kurz intenzivní přípravy na zkoušky teorie PPL/ULL

08.03.2024

Neztrácejte čas trápením nad učebnicemi. Na platformě kurzy.aeroweb.cz jsme pro vás připravili nový kurz pro přípravu na pilotní zkoušky. Připojte se k nám v rámci nového kurzu pro intenzivní přípravu na teoretické zkoušky PPL/ULL a objevte, jak může být příprava na pilotní zkoušky efektivní a příjemná. Rezervujte si své místo nyní a učiňte první krok k realizaci vašeho snu o létání. Vaše budoucnost jako pilota začíná s námi!

Nový online kurz intenzivní přípravy na zkoušky teorie PPL/ULL
Nový online kurz intenzivní přípravy na zkoušky teorie PPL/ULL (Zdroj: Aeroweb.cz)

V Aeroweb.cz rozumíme, jak náročná může být cesta k získání pilotního průkazu. Ať už sníte o létání jako soukromý pilot (PPL) nebo pilot ultralehkých letadel (ULL), máme pro vás řešení, které vám pomůže překonat všechny teoretické zkoušky s přehledem. Pro všechny, kdo se aktuálně přirpavují na teoretické zkoušky na ÚCL nebo LAA jsme připravili intenzivní 8 hodinový přípravný kurz, který je živě streamován přes internet a připojit se tak může kdokoliv z celé ČR.

Náš exkluzivní intenzivní kurz nabízí 8 hodin živého vysílání a přednášek, během kterých vás náš zkušený instruktor provede klíčovými tématy a problematickými oblastmi, které dělají studentům největší potíže. Od letecké navigace, meteorologii až po početní příklady, nic vás již nebude strašit. Díky využití platformy Zoom a interaktivním prezentačním nástrojům máte možnost kdykoliv položit otázku a zapojit se do diskuse, což zajišťuje, že žádná vaše nejasnost nezůstane nevyřešena.

Kurzem je možné projít jak prezenčně, tak online. Sami si můžete vybrat, co je vám příjemnější

Nabízíme flexibilitu účasti buď online z pohodlí vašeho domova či kanceláře, nebo přímo v našich moderních učebnách na letišti Praha Letňany. Využijte možnost položit otázky a vyjasnit si jakékoli nejasnosti přímo s lektorem, díky interaktivnímu prostředí a moderním prezentačním možnostem.

Zapojte se do našeho kurzu a získejte nejen důkladnou přípravu na zkoušky PPL/UL, ale také certifikát o úspěšném absolvování, který je skvělým doplňkem vašeho studia. Nečekejte, počet míst je omezen! Rezervujte si své místo již dnes a udělejte další krok k realizaci vašeho pilotního snu s Aeroweb.cz.

VÍCE INFORMACÍ

 

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář