České aerolinie získaly ocenění "Nejlepší letecká společnost ve střední a východní Evropě"

17.12.2008

České aerolinie získaly ocenění "Nejlepší letecká společnost ve střední a východní Evropě"
České aerolinie získaly ocenění "Nejlepší letecká společnost ve střední a východní Evropě" (Zdroj: Aeroweb.cz)

České aerolinie získaly ocenění „Nejlepší letecká společnost ve střední a východní Evropě“ od prestižního amerického magazínu Business Traveler. Slavnostní galavečer spojený s předáním ceny se uskutečnil 11. prosince 2008 v kalifornském Los Angeles. Ceny časopis vyhlašuje každoročně na základě výsledků čtenářské ankety. České aerolinie obdržely titul již druhým rokem za sebou.

Respondenti v anketě hodnotili například palubní servis nebo nabídku cílových destinací leteckých společností. V zisku ocenění se projevila řada novinek, kterými se České aerolinie snaží cestujícím zpříjemnit jejich let. Kromě zlepšení palubních služeb, včetně nových menu na palubě, České aerolinie v uplynulém roce výrazně rozšířily možnost internetového odbavení, od letní sezóny zavedly pro všechny své cestující při odletu z domovského letiště v Praze balení zavazadel do bezpečnostní fólie zdarma. Novinkou posledních měsíců je bezplatná doprava vozem taxi na nebo z pražského letiště pro cestující třídy Business Premium.

„České aerolinie si velice váží pozitivního hodnocení, kterého se jim dostalo od čtenářů prestižního amerického cestovatelského magazínu. Opakované získání tohoto ocenění je důkazem, že se společnosti daří držet vysoký standard služeb i v současném období krize v leteckém odvětví,“ řekl prezident Českých aerolinií Radomír Lašák.

Magazín Business Traveler je předním periodikem v oblasti cestování za obchodem. Vychází desetkrát ročně v nákladu 150 000 výtisků a je určen pro severoamerický trh.

České aerolinie v letošním roce získaly už několik ocenění. Po páté za sebou byly vyhlášeny Nejlepší leteckou společností se sídlem ve střední a východní Evropě, což je cena udělovaná mezinárodní leteckou organizací Official Airline Guide na základě hlasování odborné veřejnosti. Dalším letošním vyznamenáním Českých aerolinií je titul Nejlepší letecká společnost ve střední Evropě v rámci soutěže World Airline Award. Začátkem letošního roku České aerolinie také již poosmé získaly titul Nejlepší letecká společnost v rámci udílení cen TTG Travel Awards 2007 odborného časopisu TTG Czech.

Zdroj: TZ ČSA

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář