AeroExpo v Praze 2009 bude větší a ještě lepší než vloni

07.04.2009

AeroExpo v Praze 2009 bude větší a ještě lepší než vloni
AeroExpo v Praze 2009 bude větší a ještě lepší než vloni (Zdroj: Aeroweb.cz)

6 týdnů před začátkem AeroExpo Europe 2009 v Praze je již přihlášeno více vystavovatelů než v loňském roce. Na podporu letošního AeroExpa byla uspořádána největší marketingová kampaň, až 50% hlavních leteckých publikací a internetových serverů je mediálním partnerem výstavy. Zájem o slet letadel u příležitosti výstavy je také větší nežli v loňském roce. Účast ve Fly-In Rally konané na letišti Letňany (LKLT) přislíbili členové organizací jako AOPA, IFFR, PPL/IR, JAC a GAC.

Fly a Drive Rally

AeroExpo Europe v Praze bude také hostit charitativní FLY a DRIVE RALLY (16-24 května 2009). Rally proběhne pod záštitou ministra zahraničních věcí Jeana Asselborna (Lucembursko) a Franka W. Steinmeiera (Německo). Rally je společně organizována organizacemi UPL–AOPA Luxembourg a EUROBIKER associations, které spojili síly pro uspořádání okružní trati po zemi a ve vzduchu:

ELLX – PORTOROZ (LJPZ) - MARIBOR (LJMB) – KECSKEMET (LHKE) – SATU MARE (LRSM) – DUBNICE (LZDB) – PRAGUE (LKVO) – ELLX

AeroExpo Europe v Praze je specializovaná letecká výstava ve střední Evropě v roce 2009. Zahrnuje všechny druhy letectví od ultralehkých letadel až po business jety. Výstava proběhne v srdci Evropy ve výstavním areálu na letišti v Letňanech. Toto místo, s perfektním vystavovatelským servisem, činí z výstavy AeroExpo nejdůležitější událost, nabízející prezentaci vystavovatelům pro celoevropský trh všeobecného letectví a obzvláště pro nové trhy východní Evropy a Ruska.

Zaregistrujte se a staňte se součástí výstavy AeroExpo Europe v Praze, která proběhne 22. - 24. května 2009
 
Po registraci můžete:

- přidávat další rodinné přísluníky / členy Vaší skupiny
- vytisknout si vlastní vstupenky
- zažádat o slot pro přistání, chcete-li na akci přiletět

AeroExpo Praha se uskuteční za pouhých 6 týdnů a oblíbené sloty je třeba zamluvit rychle – registrujte se a rezervujte si svůj přistávací slot co nejdříve!

Kontakt:
Alex Ayling: +44 (0)20 8549 3917 alex@avbuyer.com (hovoří anglicky)
Paddy Casey: +44 (0)20 8255 4218 Paddy@avbuyer.com (hovoří anglicky)
Astrid Ayling: +44 (0)20 8549 5024 Astrid@avbuyer.com (hovoří německy)
The AeroExpo Europe - Prague Team
www.expo.aero/prague

Mohlo by vás zajímat