Veletrh AirIn 2009 jde s dobou

03.09.2009

Mezinárodní letecký veletrh AirIn 2009 má již svou oficiální stránku na nejpopulárnější sociální síti Facebook a nabízí tak svým příznivcům možnost být ještě blíže přípravám a průběhu této výstavní akce, která se uskuteční ve dnech 18. – 20. září na Letišti Leoše Janáčka v Ostravě.

Veletrh AirIn 2009 jde s dobou
Veletrh AirIn 2009 jde s dobou (Zdroj: Aeroweb.cz)

Již od srpna využívají organizátoři veletrhu AirIn 2009 sociální síť Facebook s cílem vyjít vstříc svým fanouškům a interaktivně komunikovat s vystavovateli i návštěvníky této jedinečné akce. „ Jsme pilotním projektem, proto se nebojíme vyzkoušet něco nového. Pokud tedy máte také svůj profil na Facebooku a jste milovníci létání, můžete si veletrh AirIn 2009 přidat mezi své oblíbené akce a stát se jeho fanouškem,“ uvedl ředitel projektu Mgr. Václav Dvořák.

Na profilu veletrhu AirIn 2009 se můžete aktivně zapojit do diskuze a komentovat tak nové zprávy a fotografie, přidávat své vlastní postřehy a sdílet své zážitky s ostatními návštěvníky akce. Jako první se rovněž dozvíte o všech chystaných novinkách, stránka veletrhu AirIn 2009 je pravidelně aktualizována.

Vzlétněte k nebi s AirIn 2009…
Těšíme se na Vás !

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář