Flight Simulator X bude mít nástupce

27.08.2010 1 příspěvek

Flight Simulator X bude mít nástupce
Flight Simulator X bude mít nástupce (Zdroj: Aeroweb.cz)

Už pár týdnů se o tom spekulovalo, ale nyní se to zdá být jisté. Řeč je o vzniku nové letecké hry z dílny Microsoftu. Záměrně jsem nepoužil slovo simulátor, protože právě konkrétní podoba budoucího softwaru je dosud zahalena tajemstvím. Jisté je pouze to, že nový Microsoft Flight je ve vývoji a na trhu bude nejdřív v roce 2012.


Foto Microsoft

Když v roce 2006 Microsoft uzavřel Aces studio, které stálo za vznikem programu Flight Simulator X, posledního produktu tohoto druhu, firma slíbila, že to není konec jejich leteckých simulátorů. Nový Flight je signálem, že chce výrobce svůj slib dodržet, avšak není jisté, zda se dá hovořit o skutečném simulátoru, tedy alespoň v tom pojetí, v jakém se s ním uživatelé setkávali dosud. Na jednu stranu Microsoft tvrdí, že cílovou skupinou budou letečtí nadšenci s důrazem na přesnost a realističnost, avšak naproti tomu chtějí tvůrci upoutat pozornost i těch hráčů, kteří se nezajímají až tak o přesné ovládání letadla a dodržování postupů, ale vyznávají spíše arkády, plnění misí a podobné herní styly.

Kromě toho, že je velkou otázkou, jak bude Microsoft Flight vypadat, není zřejmé ani to, kdy se objeví v obchodech a ke stažení v e-shopech. Server AVWeb přinesl informaci s odkazem na zasvěcené, že betaverze programu nebude uvolněna dříve než v roce 2011. Už teď se ale můžete podívat na video z připravované hry!

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

arkádovistost

27.08.2010 v 10:53 Dan

Ctrl + T pro vzlet, Ctrl + L pro přistání... už to vidim... :( Dan.

Odpovědět

Přidat komentář