V Benešově proběhne kurz létání na navigačních soutěžích

03.08.2011

V Benešově proběhne kurz létání na navigačních soutěžích
V Benešově proběhne kurz létání na navigačních soutěžích (Zdroj: Aeroweb.cz)

Patrik Sainer ve spolupráci s leteckou školou F Air pořádají druhý termín Kurzu létání na rekreačních navigačních soutěžích. Ne náhodou proběhne kurz týden před dalším ročníkem tradiční soutěže Pohár F Air. Termín kurzu tedy stanovili pořadatelé na 13. srpna od 10 hodin.

Zajímá vás létání na navigačních soutěžích? Právě pro vás a vaše kolegy-piloty je určen jednodenní kurz, který vás vyškolí jak teoreticky, tak prakticky. Teorie se bude zabývat organizací navigačních soutěží, navigací dle mapy 1:200 000, vyhledávání otočných bodů apod. Praxi tvoří zhruba půlhodinový navigační let s důrazem na aplikování nabytých poznatků.

K praktickému letu můžete využít jak vlastních letadel, tak letadel školy. Nejen kvůli tomu je ale kapacita kurzu omezená zhruba na 40 účastníků (20 posádek).

Cena kurzu činí 500 Kč za osobu a obsahuje účast na teoretické části kurzu, podklady pro praktickou část a vyhodnocení praktické části kurzu včetně zapůjčení loggeru a využití přistávacího decku. Kurzovné neobsahuje cenu za případné zapůjčení letadla, pohonné hmoty a přistávací poplatky v Benešově.

Závazné přihlášky prosím zasílejte nejpozději do 10. srpna na e-mail f-air@f-air.cz, nebo telefonicky na 317 793 820, či volejte Patrika Sainera na 602 420 260.

Kompletní informace o kurzu najdete v dokumentu ZDE!

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář