Koncem září začíná v Letňanech kurz teorie PPL(A)

19.09.2011

Koncem září začíná v Letňanech kurz teorie PPL(A)
Koncem září začíná v Letňanech kurz teorie PPL(A) (Zdroj: Aeroweb.cz)

Uvažujete o zahájení pilotního výcviku soukromého pilota letounů? Jste letec-samouk a potřebujete si jen doplnit chybějící teoretické znalosti? Nebo chcete nejdříve zjistit, jestli na to vůbec máte?

Přijďte k nám do Flying Academy, nabízíme vám další kurz skupinové teorie PPL vedený našimi profesionálními instruktory!

Popis kurzu

Skupinový kurz teorie pilota soukromých letounů (PPL) vedený v českém jazyce, který bude zakončen vydáním certifikátu. Po ukončení kurzu budete připraveni k úspěšnému složení teoretické zkoušky PPL, která je organizována ÚCL.

Kurz zahrnuje

  • Interaktivní přednášky s využitím audiovizuální techniky vedené našimi zkušenými lektory v rozsahu 36 hodin (9 čtvrtků po sobě následujících, vždy v době 16-20 hodin)
  • Plný přístup na studijní a testovací portál www.aviationexam.com po dobu 6 měsíců. V den zahájení kurzu vám bude zpřístupněna databáze otázek PPL dle vaší volby, buď česky, nebo anglicky. Na každou otázku najdete odpověď, můžete se připravovat na teoretické zkoušky dle vašich časových možností v teple a pohodlí domova.
  • Balíček učebnic, map, manuálů, checklistů a dalších pomůcek v ceně 1 500 Kč.
  • Občerstvení během výuky – káva, čaj a vždy něco sladkého k zakousnutí.

Začátek kurzu a místo konání:

29. září  2011 – Praha-Letňany

Cena

Popis Cena bez DPH
Skupinová teorie PPL(A) 10 000,-

Pro více informací a přihlášení kontaktujte prosím:

email: seminar@euro-pilot.com

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář