Flying Academy otevře novou pobočku na letišti v Ostravě

30.05.2012

Flying Academy otevře novou pobočku na letišti v Ostravě
Flying Academy otevře novou pobočku na letišti v Ostravě (Zdroj: Aeroweb.cz)

Profesionální letecká škola Flying Academy CZ FTO14 otevírá v pondělí 4. června svoji novou pobočku na letišti Leoše Janáčka v Ostravě. Flying Academy tak snaží ještě lépe vyhovět zákazníkům z moravskoslezského regionu.

Nová pobočka

Nová základna Flying Academy nabízí svým klientům nejen stejnou úroveň servisu, na kterou jsou zákazníci zvyklí z Tuřan či Letňan, ale nabízí i možnost vypůjčení vozidla pro vyřízení libovolných záležitostí v Ostravě.

Kompletní zázemí pro posádky v nově zřízené kanceláři zahrnuje vysokorychlostní internet, výukové a studijní materiály, plánovací SW Jeppesen, pravidelně aktualizované briefing a meteo informace. Přítomnost zkušeného instruktora na pobočce.

Letouny

Na letišti budou dostupné tyto letouny:

  • Cessna 152
  • Cessna 172
  • Piper Arrow (po předchozí domluvě)
  • Piper Archer III (po předchozí domluvě)
  • Cirrus SR22T (po předchozí domluvě)

Letiště Leoše Janáčka - Ostrava

Letiště Mošnov je mezinárodní letiště pro celoroční výcvik s dráhou 04/22 beton, 3 500 x 63 m. Letiště je otevřeno 24 hodin denně, sedm dní v týdnu a v současné době povoluje noční lety bez omezení. V okolí letiště se nachází mnoho krásných cílů pro navigační lety (Lysá hora, Ostrava, Jeseníky). Letiště nabízí skvělou dostupnost, protože se nachází v blízkosti dálnice D1 z Prahy do Ostravy. Cesta na letiště z centra Ostravy je asi 30 minut.

Kontaktní osoby
Leoš Vybíral
email: vybiral@euro-pilot.com
tel.: +420 733 133 914

Miroslav Matěj
email: matej@euro-pilot.com
tel.: +420 777 820 015

Mohlo by vás zajímat