NEPŘEHLÉDNĚTE! Vyšla aktualizace aplikace iAIP CZ

20.01.2013 7 příspěvků

NEPŘEHLÉDNĚTE! Vyšla aktualizace aplikace iAIP CZ
NEPŘEHLÉDNĚTE! Vyšla aktualizace aplikace iAIP CZ (Zdroj: Aeroweb.cz)

V minulých dnech byla zveřejněná nová verze aplikace iAIP CZ, která přináší aktuální obsah databáze Letecké informační příručky (AIP) na přístroje iPhone či iPad.

Na základě uživatelských podnětů přibyla uvítací obrazovka, kde probíhá kontrola úplnosti dat, dále se v seznamech nyní pro snazší orientaci zobrazují i úplné názvy souborů. Při prohlížení je možné přepnout do fullscreenu a také tisknout. Na iPhone s iOS6 nyní funguje i otáčení obrazovky.

Uvedená verze již také neobsahuje 10MB limit na velikost PDF, který způsoboval nedostupnost souboru VOC Letňany.

Více informací o aplikaci najdete ZDE!

Stáhnou aplikaci můžete na stránkách AppStore ZDE!

Mohlo by vás zajímat

Témata

AIP Aktuality


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Android

20.01.2013 v 17:05 Jirka

Zdravím autory a chválím počin pro digitální generaci i dříve narozené fanoušky mobilních zařízení. Drtivá většina lidí však iPhone z mnoha důvodů nevlastní, ve spoustě zařízení je ale možnost používat aplikace na platformě Android. Má otázka je tedy jednoduchá: plánujete verzi i pro Android a popř. kdy? Díky, přeju vždy CAVOK a šťastný návrat pokaždé všem čtenářům! Jirka

Odpovědět

Android

21.01.2013 v 8:58 Honza

Ahoj Jirko, já Android také vlastním a právě tam dodělávám (po večerech) aplikaci pro AIP. Bude hotová do konce března. Dám pak vědět.

Odpovědět

VOC letnany

21.01.2013 v 20:07 Ales

Zdravim, nevim jestli je to jen u me nebo proste ikdyz jsem aktualizoval tak je tam porad ta mapka z 8/4/10 (stary okruh). Mate nekdo stejny problem?

Odpovědět

Android

22.01.2013 v 12:50 Petr

i ja se priklanim k verzi pro Android, respektive nechapu ze v dobe kdy nam chodi HD fotky z Marsu, uz davno neexistuje :)

Odpovědět

iAIP CZ

24.01.2013 v 12:11 JS

Velmi dobry a uzitecny pocin! Chvalim!

Odpovědět

RE: Android

25.01.2013 v 10:03 Autoři

Také připravujeme verzi pro Android. Prosím Honzu, zda by se nám neozval (kontakt máme na homepage), abychom se kdyžtak sesynchronizovali.

Odpovědět

Android

08.03.2013 v 19:26 Honza

Sliboval jsem v březnu podobnou aplikaci pro Android a teď je tu. Jako promo pro čtenáře Aerowebu bude první týden za poloviční cenu oproti iPohone. Najdete ji na Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.celdy.aipcz

Odpovědět

Přidat komentář