POZOR! Volná místa na kurzu Jardy Slováčka příští středu

07.03.2013

POZOR! Volná místa na kurzu Jardy Slováčka příští středu
POZOR! Volná místa na kurzu Jardy Slováčka příští středu (Zdroj: Aeroweb.cz)

Safety kurz Jardy Slováčka, který si klade za cíl efektivně připravit piloty UL a PPL bez přístrojové doložky na náhlé vlétnutí do podmínek IMC, se uskuteční v novém termínu 13. března 2013, od 13 hodin. Na tento termín jsou stále volná místa.

Nejbližší volný termín: 13. března 2013, 13:00

V kurzu se vám během čtyř hodin zkušení instruktoři pokusí ukázat, jak si poradit v nepříjemné situaci, kdy se za letu dostanete do oblasti s velmi špatnou viditelností a váš život bude záviset pouze na přístrojovém vybavení vašeho letadla a především vašich schopnostech zachovat klid, ignorovat své smyslové pocity a věřit přístrojům.

Kurzem vás provede kapitán Jarda Slováček, bývalý pilot Airbusu A310 s tisícovkami hodin na několika dalších typech, spolu se svými kolegy z letecké školy Let’s Fly. Na plně pohyblivém letovém simulátoru v pražských Letňanech si pod jejich dohledem můžete zkusit „v klidu a pohodlí“, jak snadné je v podmínkách IMC, bez jakékoliv vizuální reference, ztratit hlavu, přehled o situaci a v krajním případě i vlastní život…

Za kurz zaplatíte celkem 3 000 Kč včetně DPH. Cena zahrnuje teoretickou část a hodinový pronájem simulátoru společně s instruktorem. V případě domluvených dvojic se doba strávená v simulátoru zdvojnásobuje a cena zůstává stejná (viz článek ZDE!).

Pro více informací o kurzu a přihlášení volejte:

Jarda Slováček
tel.: 724 672 116 nebo 734 280 889

Více informací o průběhu kurzu najdete ZDE!

Mohlo by vás zajímat

Témata

Bezpečnost


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář