ATPL teorie v CATC startuje 23. listopadu, slevy pro dvojice

09.11.2015 5 příspěvků

ATPL teorie v CATC startuje 23. listopadu, slevy pro dvojice
ATPL teorie v CATC startuje 23. listopadu, slevy pro dvojice (Zdroj: Aeroweb.cz)

Czech Aviation Training Centre (CATC) startuje 23. listopadu podzimní běh kurzu ATPL teorie. Výcvik vedou instruktoři - dopravní piloti s bohatými zkušenostmi z velkých mezinárodních letišť.

Školení probíhá částečně v učebnách CATC, které samo o sobě disponuje skvělým výcvikovým zázemím. Organizace výuky je přibližně jeden týden přednášek v CATC a tři týdny samostudia. Po sedmi měsících obdrží studenti certifikát o absolvování kurzu, který je opravňuje přihlásit se ke zkoušce na Úřadu pro civilní letectví (ÚCL).

Základní cena kurzu je 61 400 Kč. Přihlaste se do kurzu a přiveďte kamaráda, získáte oba slevu 10 %. Více informací na webu CATC.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Zkušenosti?

13.06.2016 v 13:19 Tonda

Máte někdo zkušenosti s ATPL teorií v CATC? Případně můžete někdo porovnat s FA? Díky

Odpovědět

RE: Zkušenosti?

13.06.2016 v 15:58 Pilot

Náhodou jsem absolvoval kurzy v FA i CATC. Za mě doporučuji CATC. Profesionální prostředí, všichni lektoři z praxe, ochota personálu CATC se vším pomoc a poradit příkladná. A hlavně pokud chce člověk pokračovat v profesionálním výcviku, tak je CATC jasná volba. Ale toť jen moje osobní zkušenost...

Odpovědět

Atpl

13.06.2016 v 20:53 Pilotka

Souhlasím s pilotem, prostředí luxusní, instruktoři vstřícní, CTKI Mirek Trubač vždy nápomocen. Navíc se tam seznámíte se spoustou lidí, které v budoucnu budete potřebovat... Rozdíl mezi CATC a FA je asi jako porovnávat Hollywood a Bollywood:-)

Odpovědět

RE: Atpl?

13.06.2016 v 21:35 Taky pilot

...a přesto je, pilotko, velká otázka, na které filmy se kouká víc lidí. :) Problém je podle mě bohužel někde jinde. Dokud budou ATPL zkoušky o nesmyslech a o tom, kdo se lépe nadrtil aviationexam, tak výběr školy imho skoro nehraje roli, protože si stejně de facto kupujete certifikát. Kdo se chce opravdu naučit problematiku dopravního létání, musí tak jako tak hodně věcí nastudovat sám, a to je myslím všude stejné. Je jasné, že CATC je profi výcvikové centrum, ale já nemohu proti FA říci křivého slova. Lektoři mi taky vždy velmi dobře poradili, obzvlášť si vzpomínám na p. Kuchaře, který dokázal o radionavigaci hovořit tak zapáleně, že mi to i nakonec začalo bavit. Ale taky je to jen můj názor.

Odpovědět

RE: Zkušenosti?

15.06.2016 v 9:05 Dušan

Nemám zkušenosti s ATPL teorií v obou školách, taky nevím proč bych měl :)) takže která volba je lepší nevím. Dělal jsem ATPL před 3 roky v FA a v zásadě si nemohu na nic stěžovat. Nyní jsem o tři roky starší a kdybych do toho šel znovu položil bych si zásadní otázku. Která škola mě nabídne pomoc s prací po ukončení výcviku? CATC bych asi z logiky věci volil pokud bych chtěl do ČSA. Od kluků co létají v FA jsem slyšel, že jsou zapojeni do nějakého programu pro Ryanair a že mají velkou šanci tam, ale podrobnosti nevím. Doporučuji před výběrem školy psát na obě strany a uvidíš co se bude zdát výhodnější.

Odpovědět

Přidat komentář