Flying Academy otevírá v Praze nový podzimní kurz ATPL a IR teorie v češtině

01.10.2018

Flying Academy otevírá v Praze nový podzimní kurz ATPL a IR teorie v češtině
Flying Academy otevírá v Praze nový podzimní kurz ATPL a IR teorie v češtině (Zdroj: Aeroweb.cz)

Letecká škola Flying Academy otevírá kurz zaměřený na teorii ATPL, a to převážně v českém jazyce. Je však vhodný i pro zájemce, kteří si chtějí svou PPL licenci rozšířit o přístrojovou doložku (IR). Podzimní mlhy jsou ideálním časem pro zahájení teoretické výuky a lektoři Flying Academy se na vás v moderních, nových a výborně vybavených učebnách v Praze-Letňanech již těší. Začíná se již 27. října v 9:00 na adrese Beranových 130, Praha 9. Celý harmonogram kurzu ATPL je k nahlédnutí zde.

Teorie ve Flying Academy začíná 27. října
Teorie ve Flying Academy začíná 27. října

I přesto, že jazykovým požadavkem na složení zkoušek na ÚCL je angličtina, věříme, že kvalitní převážně české konzultace pomohou studentům zodpovědět do detailu všechny nejasnosti, na které v rámci samostudia narazí, a výrazně se promítnou v úspěšném složení všech 14 zkoušek. Přednášky odprezentují kvalitní lektoři z různých odvětví napříč letectvím.

Cena kurzu činí 53 333 Kč bez DPH a zahrnuje mimo jiné roční přístup do systému CBT Bristol. Je to skvělý a kvalitní pomocník pro dlouhé zimní večery a samostudium na té nejvyšší úrovni. Tento počítačový systém zajistí studentům přístup k nejnovějším verzím výukových materiálů, obsahuje videa, grafy a jiné interaktivní prvky. Své schopnosti si pak sami vyzkoušíte v jednotlivých testovacích modulech. Výsledky ukazují, jak účinným pomocníkem při přípravě na závěrečné zkoušky na ÚCL tento program je.

Kromě příjemného prostředí a ochotného personálu pro vás bude vždy zajištěno občerstvení v podobě pečiva, nápojů a sladkostí. Navíc, pokud zmeškáte některou z přednášek, bude možné si ji po předchozí konzultaci nahradit v brněnské pobočce školy. Budete mít tedy jistotu, že dokončíte kurz v krátké době.

Pro více informací a přihlášení prosím kontaktujte Flying Academy na telefonním čísle 228 882 444 nebo emailem na fly@FlyingAcademy.com.

Teorie ve Flying Academy začíná 27. října
Teorie ve Flying Academy začíná 27. října

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář