Vyšla mimořádná aktualizace Databáze letišť - Změna C

16.11.2018

Vyšla mimořádná aktualizace Databáze letišť - Změna C
Vyšla mimořádná aktualizace Databáze letišť - Změna C (Zdroj: Aeroweb.cz)

Z důvodu významných změn platných od 8. listopadu 2018 jsme pro všechny piloty připravili mimořádnou aktualizaci Databáze letišť. Podzimních změn je vcelku dost, mezi hlavní novinky patří změny komunikačních frekvencí a to tentokráte nejen na Slovensku, ale také v Česku.

Změnily se frekvence LKPR TWR - Ruzyně TOWER a také LKPD APP - Pardubice APPROACH. Na Slovensku jsou nové 8,33 kHz frekvence Svidník PREVADZKA, Bratislava OPERATIONS, Košice HANDLING a připravuje se změna Trenčín PREVADZKA a ATIS Štefánik + Košice + Poprad. Zároveň Změna C obsahuje aktualizovanou přehlednou tabulku postupného přechodu komunikačních frekvencí na rozestup kanálu 8,33 kHz na Slovensku (kde se letošní přechod na 8,33 kHz dosti zadrhl). Přehled všech významných změn naleznete ve vydané Změně C (WEF 08 NOV 18).

Všichni registrovaní uživatelé Databáze letišť obdrželi již změnu emailem. Pokud jste změnu neobdrželi, objednejte si její zaslání na tomto odkazu, anebo na stránkách www.aerobaze.cz (změnu vám zašleme automaticky hned po vašem přihlášení k odběru změnové služby).

Nová aktuální data pro naší mobilní aplikaci Databáze letišť najdete ke stažení jako vždy přímo v apce - ve Správci aktualizací. Data pro ostatní mobilní aplikace (SkyDemon, AirNavPro a ostatní) budou dostupné během pár dnů k aktualizaci přímo v aplikacích (jen co provozovatelé aplikací naše data vypublikují).

Databáze letišť 2018 - změna C
Databáze letišť 2018 - změna C

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář