Vyšla poslední letošní aktualizace Databáze letišť - Změna D

04.12.2018

Vyšla poslední letošní aktualizace Databáze letišť - Změna D
Vyšla poslední letošní aktualizace Databáze letišť - Změna D (Zdroj: Aeroweb.cz)

Z důvodu dalších změn v komunikačních frekvencích na Slovensku, platných od 6. prosince 2018, jsem pro všechny piloty připravil mimořádnou aktualizaci Databáze letišť. Jedná se již o poslední změnovou službu vydanou ke stávajícímu vydání Databáze letišť 2018. Zároveň jsem započal proces aktualizace dat pro nové vydání Databáze letišť 2019, která vychází již v druhé polovině března 2019. Všichni čeští i slovenští provozovatelé letišť obdrží v nejbližších dnech náš aktualizační formulář klasickou poštou a já doufám, že se nám zpracované formuláře vrátí co nejrychleji zpět.

Kromě aktuálních změn s platností WEF 06 DEC 18 je ve změnové službě zahrnuto i pár plánovaných změn platných od 3. ledna 2019 a 31. ledna 2019. Navíc dvě drobné změny týkající se českých letišť. Přehled všech změn naleznete ve vydané Změně D (WEF 06 DEC 18). Všichni registrovaní uživatelé Databáze letišť již obdrželi změnu emailem. Pokud jste změnu neobdrželi, objednejte si její zaslání zde: http://www.aerobaze.cz/zmeny (v českém jazyce) nebo zde: http://www.aerobaze.cz/update (v angličtině) nebo na homepage našich stránek www.aerobaze.cz (změnu vám zašleme automaticky hned po vašem přihlášení k odběru změnové služby).

Nová aktuální data pro naší mobilní aplikaci Databáze letišť najdete ke stažení jako vždy přímo v apce - ve Správci aktualizací. Aktuální data budou dostupná ke dni platnosti změny (6. prosinec 2018). Data pro ostatní mobilní aplikace (SkyDemon, AirNavPro a ostatní) budou dostupné během pár dnů k aktualizaci přímo v aplikacích (jen co provozovatelé aplikací naše data vypublikují).

Změny komunikačních frekvencí na Slovensku
Změny komunikačních frekvencí na Slovensku

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář