Fanoušci RBAR pozor! Letošní závod v Maďarsku asi nebude v Budapešti

15.02.2019 1 příspěvek

Fanoušci RBAR pozor! Letošní závod v Maďarsku asi nebude v Budapešti
Fanoušci RBAR pozor! Letošní závod v Maďarsku asi nebude v Budapešti (Zdroj: Aeroweb.cz)

Fanoušci, kteří se chystali či chystají na letošní závod Red Bull Air Race do maďarské metropole, by měli zpozornět. Na webu šampionátu se totiž objevila poněkud překvapivá informace, že se závod v lokaci nad Dunají neuskuteční a organizátor hledá pro závod nové místo. Na tuto skutečnost upozornil redakci jeden ze čtenářů.

„Závod Red Bull Air Race, který se měl konat v maďarské Budapešti v červenci 2019, se na tomto místě neuskuteční. Veškeré již zakoupené vstupenky bude oficiální distributor lístků proplácet a aktualizované informace budou zveřejněny, až budou detaily potvrzené. Nové místo závodu bude brzy oznámeno...“ stojí aktuálně na stránce maďarského závodu.

Podle nepotvrzených informací není nové vedení budapešťské radnice závodu na ikonické trati začínající tradičním průletem pod řetězovým mostem nakloněno. Organizátor údajně jedná o nové lokaci v oblasti Balatonu, zatím se však jedná o spekulace.

Všechny fanoušky, kteří se na závod do Budapešti plánují vydat, budeme o nové lokaci informovat, jakmile bude známé přesné místo a čas.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Red Bull air race Maďarsko

12.07.2019 v 12:43 Jan Koznar

Dobrý den, neví prosím vás někdo jak to bude se závodem v Maďarsku pokud bude pršet. Dle předpovědi nemá být vůbec pěkně a tak přemýšlím jestli má cenu tam jet.

Děkuji za info. 

Odpovědět

Přidat komentář