Den letiště Přerov se letos neuskuteční, oznámil provozovatel

25.04.2019

Den letiště Přerov se letos neuskuteční, oznámil provozovatel
Den letiště Přerov se letos neuskuteční, oznámil provozovatel (Zdroj: Aeroweb.cz)

Smutná zpráva přiletěla z Přerova. Na webových stránkách místního letiště si aktuálně můžeme přečíst zprávu o zrušení plánovaného červnového leteckého dne.

„S lítostí Vám oznamujeme, že z rozhodnutí vedení LOM PRAHA s.p. je Den letiště Přerov (plánovaný na den 15.6.2019) v letošním roce ZRUŠEN. Námi zaslané potvrzené závazné objednávky berte prosím tímto za bezpředmětné. Omlouváme se za případné komplikace, které Vám tím vznikly,“ píše web letiště bez bližšího zdůvodnění.

Letiště Přerov-Bochoř
Letiště v Přerově zůstane 15. června nakonec nečekaně prázdné... / Foto Prerov-airport.cz

Akce na letišti Přerov-Bochoř, která se od svého prvního ročníku v roce 2014 těšila stoupající oblibě, bude zrušena bez náhrady. Všichni, kteří se chystali pokochat pilotním uměním akrobatů, obdivovat vojenskou techniku, nebo zhlédnout doprovodný program policie a hasičů, budou muset tuto akci vyškrtnout ze svých kalendářů.

Rozbíhající se sezóna leteckých akcí 2019 tak záhy přišla o jednu ze stoupajících hvězd. I tak nicméně láká na řadu tradičních i méně tradičních podniků. Jejich přehledný seznam najdete v našem kalendáří leteckých akcí.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář