Vyšla letní aktualizace Databáze letišť, v PDF i pro mobilní aplikaci

21.06.2019

Vyšla letní aktualizace Databáze letišť, v PDF i pro mobilní aplikaci
Vyšla letní aktualizace Databáze letišť, v PDF i pro mobilní aplikaci (Zdroj: Aeroweb.cz)

Pravidelná letní změnová služba zajišťovaná k publikaci Databáze letišť vyšla 20. června. Obsahuje aktuální změny, které vstoupily v platnost od vydání Databáze letišť 2019 až do 20. června. Změnová služba je nabízena zcela zdarma - stačí se na webové stránce přihlásit k odběru aktualizací.

V předvečer prvního letního dne připravil vydavatel Databáze letišť Patrik Sainer pravidelnou letní změnovou službu k aktuálnímu vydání Databáze letišť 2019. Doporučuje každému pilotovi, aby si změny alespoň pročetl a nejlépe si PDF dokument se změnovou službou také vytiskl a vložil do své Databáze letišť. Všichni registrovaní uživatelé již obdrželi email s odkazem na stažení PDF se změnou do své e-mailové schránky. Pokud někdo z pilotů email neobdržel, stačí se zaregistrovat na stránkách Datábaze letišť a systém vám ihned po vaší registraci odešle email s odkazem na stažení změnové služby. Změnová služba je zdarma pro všechny, není zapotřebí ani nikterak prokazovat zakoupení aktuálního vydání Databáze letišť.

Změny se týkají také letové informační oblasti Slovenské republiky
Změny se týkají také letové informační oblasti Slovenské republiky

Zároveň s vydáním změnové služby vydavatel již 19. června na server nahrál aktuální data pro mobilní aplikaci Databáze letišť pro tablety a telefony Apple. Aktualizace je připravená ke stažení přímo ve vaší aplikaci. Aktuální data pro ostatní mobilní aplikace (SkyDemon, AirNavPro, RocketRoute a ostatní) by měla být již také dostupná přímo v aplikacích (jen co provozovatelé aplikací data Databáze letišť vypublikují).

Další edice změnové služby zatím není naplánována, záleží na aktuální situaci s aktualizacemi leteckých informací.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář