Microsoft odhalil v Seattlu část z nového Flight Simulatoru

01.10.2019

Přípravy na vydání plné verze nového leteckého simulátoru Microsoft Flight Simulator 2020, který by měl být dostupný pro Xbox ONE a Windows 10, jsou v plném proudu. Vývojáři uspořádali v Seattlu představení části svého nového produktu včetně konference, kde odpovídali na nejrůznější otázky.

Na představení nového Flight Simulatoru dorazil také autor úspěšného leteckého Youtube kanálu Airboyd, který na základě této události ve videu informuje o nejrůznějších aspektech nového simulátoru. Věnuje se například chování letadla za letu, avionice a dalším funkcím, které srovnává s používáním opravdového letadla v reálném světě. Detailně také popisuje scenérii, která zaujme svým realistickým zpracováním, včetně pozemní dopravy. Část videa je také věnována zpracování počasí. Nechybí ani technická data o simulátoru a povídání o tom, pro koho je simulátor vhodný a komu by mohl pomoci například v leteckém výcviku.

Na konferenci, která byla součástí události, odpovídali tvůrci také na dotazy z publika. Tazatele zajímaly například stroje, se kterými si bude moci uživatel zalétat, možnost virtuální reality, multiplayer režim, dostupnost doplňků pro simulátor, či aerodynamika modelů, dále pak dostupné tutoriály nebo trvání a rozsah podpory společnosti Microsoft pro nový simulátor.

Přesto, že tvůrci zatím odhalili simulátor jen částečně a některá data jako scenérie, letadla, některé projevy počasí a další součásti nebyla zatím podrobně ukázána, vykazuje produkt velký pokrok od předchozí verze. Nutno však dodat, že poslední srovnatelnou verzi Flight Simulator X vydal Microsoft již v roce 2006 (v roce 2007 pak vyšel poslední velký update této hry s názvem Acceleration). V roce 2012 ještě vyšla hra s prostším názvem Microsoft Flight, čemuž odpovídalo i její „arkádové“ pojetí a cílení i na neletecky zaměřené hráče.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář