LAA zve tuto sobotu do Jihlavy na tradiční slet LAA ČR sobě

26.08.2020

LAA zve tuto sobotu do Jihlavy na tradiční slet LAA ČR sobě
LAA zve tuto sobotu do Jihlavy na tradiční slet LAA ČR sobě (Zdroj: Aeroweb.cz)

Již tuto sobotu se na letišti v Jihlavě (LKJI) bude konat 9. slet LAA ČR sobě, a to při příležitosti 30. výročí založení Letecké amatérské asociace České republiky. Současně s akcí LAA bude probíhat také 11. Slet Nebeských andělů pořádaný společností Global Assistance.

Obě akce začínají v 10 hodin na jihlavském letišti a jako vždy nebude ani tento rok chybět bohatý program a aktivity. Během akce je možné například po domluvě absolvovat lékařskou prohlídku, přiučit se během ukázky potahování ocasních ploch, nebo zhlédnout výrobky z uhlíkových kompozitů a vystavené pohonné jednotky Rotax. K vidění budou také stroje českých výrobců.

Program bude rovněž obohacen o přednášku na téma „psychologické nehody a katastrofy v rozhodování pilota“ a přednášku věnující se problematice tzv. „U-Space“ a dronů.

Mapa areálu
Mapa areálu 

Samozřejmostí je možnost příletu vlastním letadlem. Nutností je se registrovat na stránkách LAA a nastudovat pokyny pro přílety a odlety. Na stránkách je také k dispozici mapa areálu a kompletní program. Z důvodu nepředvídatelné situace kvůli koronaviru nabádá LAA ke sledování jejich stránek pro případné aktualizace.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář