Letiště Praha spouští online exkurze, první již ve středu

30.03.2021

Letiště Praha spouští online exkurze, první již ve středu
Letiště Praha spouští online exkurze, první již ve středu (Zdroj: Aeroweb.cz)

Letiště Praha nově spouští livestream, který divákům zprostředkuje pohled do zákulisí jeho provozu. První díl se bude věnovat údržbě ploch letiště a bude živě odvysílán zítra, tedy 31. března v 17 hodin na Facebooku a YouTube kanálu pražského letiště.

Průvodcem prvního dílu bude manažer Pavel Rejlek a livestream zahájí projížďkou po letišti. Dále provede diváky po garážích údržby, představí techniku, popíše náplň práce údržby jak v létě, tak v zimě a prozradí další zajímavé informace týkající se údržby letištních ploch. 

První online exkurze se bude věnovat údržbě ploch letiště
První online exkurze se bude věnovat údržbě ploch letiště

„I když současná situace nepřeje fyzickým návštěvám, i tak bychom rádi fanoušky letectví a cestování u nás přivítali alespoň v online formě. Diváci budou moci exkluzivně nahlédnout do zákulisí jedné části provozu letiště a přímo od těch nejpovolanějších se dozvědět, co je zajímá,“ říká k novému projektu Marcela Tučníková, manažerka externí komunikace a marketingu Letiště Praha.

Diváci se mohou do exkurze zapojit a pokládat dotazy skrze obě vysílací platformy. Záznam bude dostupný pouze 24 hodin a spolu s živým vysíláním bude zdarma.

O dalších dílech exkurze ze zákulisí letiště bude letiště informovat na Facebooku nebo Instagramu. 

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář