Letiště České Budějovice nabízí každé páté přistání zdarma v akci JAKODOMA

23.06.2021

Letiště České Budějovice nabízí každé páté přistání zdarma v akci JAKODOMA
Letiště České Budějovice nabízí každé páté přistání zdarma v akci JAKODOMA (Zdroj: Aeroweb.cz)

Letiště České Budějovice (LKCS) si pro piloty připravilo speciální věrnostní akci JAKODOMA na LKCS a pravidelným návštěvníkům nabízí každé páté přistání na letišti zdarma. 

Všichni piloti, kteří přiletí s letounem do maximální vzletové hmotnosti (MTOW) 2 tuny, se mohou registrovat u týmu office handling Letiště České Budějovice, kde obdrží registrační kartu určenou pro konkrétní imatrikulaci letadla. Poté už jen stačí letiště pravidelně navštěvovat a v kanceláři handlingu si vyzvednout nálepku potvrzující přistání. Po nasbírání čtyř samolepek za přistání má pilot páté přistání na letišti zcela zdarma. 

Moderní terminál LKCS
Moderní terminál LKCS

Akci JAKODOMA na LKCS mohou využít ať už piloti létající za prací, tak i piloti létající za rekreací. Přistát na dva a půl kilometru dlouhé a 80 metrů široké ranveji je pro pilota malého letounu samo o sobě zážitek, který násobí odbavení v novém terminálu. Letiště České Budějovice kromě toho nabízí výbornou dostupnost nejen do centra Českých Budějovic, návštěvníci letiště se mohou také vypravit do Českého Krumlova, jehož středověké centrum je zapsáno na seznamu světového dědictví UNESCO. 

Návštěvníci Letiště České Budějovice se mohou vydat také k nádhernému zámku Hluboká a poobědvat buď přímo v Hluboké nad Vltavou, nebo třeba v centru Českých Budějovic. Přistání zdarma mohou piloti využít také k odpočinku a koupání na Lipensku.

Zámek Hluboká
Zámek Hluboká

Pro zajištění handlingových služeb nebo třeba taxi služby mohou piloti kontaktovat oddělení handlingu LKCS na emailu: handling@airport-cb.cz, nebo na telefonním čísle +420725502738. Akce JAKODOMA na LKCS platí letos do konce listopadu a nevztahuje se na smluvní partnery a letecké školy. 

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

Přidat komentář