LogTen je nyní k dispozici také pro Apple Watch

17.11.2021 1 příspěvek

LogTen je nyní k dispozici také pro Apple Watch
LogTen je nyní k dispozici také pro Apple Watch (Zdroj: Aeroweb.cz)

Technologická firma Coradine, která stojí za aplikací pro vedení elektronického pilotního deníku LogTen, přidala k podporovaným zařízením nově také chytré hodinky Apple Watch. Elektronický logbook je tak nyní k dispozici na všech zařízeních společnosti Apple. 

Aplikace v chytrých hodinkách umožňuje jednoduché zaznamenávání letu s následným exportem do iPhonu, iPadu, nebo Macu. Před pojížděním pilot jednoduše stiskne tlačítko Fly Now a hodinky začnou zaznamenávat všechny potřebné informace. Mezi nimi například čas ve vzduchu, čas pojíždění, čas letu v noci, místo vzletu a přistání a samozřejmě také uletěnou vzdálenost.

V zařízeních pak má pilot kompletní záznamy o svých letech, včetně mnoha doplňujících statistik. Aplikaci je možné stáhnout z App Store a její užívání je po vypršení bezplatného zkušebního období zpoplatněná částkou 80 dolarů (ca 1 780 Kč) ročně za verzi Basic, 130 dolarů (2 890 Kč) za verzi Pro a 350 dolarů (7 770 Kč) za verzi Business.

Mohlo by vás zajímat


Zkušenosti a doplnění našich čtenářů

To má být vtip?

18.11.2021 v 17:27 Dzordzik

S těmi cenami to někdo myslí vážně? Jako ok, je to na Apple, ale i tam snad není normální, aby se za obyčejný logbook platilo 2x větší částka, než za plnohodnotnou leteckou navigaci se všemi funkcemi pro VFR a IFR létání, nebo jsem, jako uživatel Androidu, mimo realitu a něco jsem nepochopil?

Odpovědět

Přidat komentář